Mölndal, Mölndal

Algots Scotts gatan 2-42

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
21
Preliminär inflyttning
Hösten 2014
Boarea
93 kvm - 150 kvm
Rum
3 - 8
Pris
2 715 000 kr - 3 570 000 kr

Preliminär inflyttning Hösten 2014

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Hösten 2014

Beskrivning

Brf Hästhagen på Stallbacken ligger centralt i Mölndals nya stadspark. Här växer ett nytt grönt bostadsområde fram mellan villaområden, hästhagar och nybyggda flerbostadshus på bekvämt avstånd från Mölndals centrum. Från Åby allé börjar ett stråk som utgörs av Frölundagatan och Storgatan. Stråket passerar stadskärnan och binder samman västra och östra Mölndal.

På Stallbacken får du det bästa av två världar. Trygghet och lugnet i Solängens grannskap och det sköna stadslivet runt hörnet. Förskola, skola. resturanger och bra kommunikationer tillhör basutbudet, som förgylls av många möjligheter för fritidens alla aktiviteter. Åbybadet, ishallen, travbanan, flera idrottsanläggningar och ridhus finns alldeles i närheten. Dessutom är det gångavstånd till flera fina naturområden, som Åbybergsparken, Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat.

Sverigehuset bygger totalt 48 välplanerade radhus, 27 säljs i etapp 1 och 21 säljs i etapp 2. De moderna radhusen i Ängslyckan finns i tre storlekar, från 93, 127 och 150 kvm och passar med andra ord perfekt för alla som vill ha ett nytt och lättskött boende. Oavsett hur många man är i familjen. Välj mellan enplanshus, tvåplanshus eller treplanshus.

För mer information besök Sverigehusets hemsida: www.sverigehuset.se

Karta