Långedrag - Hinsholmen, Göteborg

Palmsundsgatan 20

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
10
Preliminär inflyttning
hösten 2015
Boarea
78 kvm - 115 kvm
Rum
2 - 4
Pris
3 200 000 kr - 6 850 000 kr

Preliminär inflyttning hösten 2015

Mäklare

 • Extra kontaktperson

  Marcus Cyrillus

  Projektutvecklare Nyproduktion
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 29

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

hösten 2015

Beskrivning

DETTA PROJEKT ÄR SLUTSÅLT!

Mitt i hjärtat av Långedrag finner vi Bagarns Hus. Denna anrika byggnad med ett 100-årigt förflutet ligger med en magnifik utsikt över Hinsholmskilen.

Drömmer ni om ett unikt boende utöver det vanliga? Anrika Bagarns Hus stoltserar med en 100-årig historia och ett oslagbart läge i Långedrag med en magnifik utsikt över Hinsholmskilen. Här erbjuds 10 bostadsrättslägenheter fördelade på 2 r.o.k. och 4 r.o.k. i storlekarna 78-115 kvm.

Här bor ni i samklang med historien omgärdad av tidstypiska detaljer genom bl.a. bevarade snickerier, en generös takhöjd och kakelugnar i merparten av lägenheterna. Samtliga lägenheter stoltserar med en genomgående hög standard och representativa materialval samt balkong eller uteplats i härliga utsiktslägen.

Parkering möjliggörs genom nio parkeringsplatser på gårdsplanen nedanför huset. Ett enskilt förråd till varje lägenhet återfinns i källaren. I gårdsbyggnaden på baksidan av huset finns även ett gemensamt kallförråd till föreningen medlemmar.

Ta chansen och förverkliga din dröm! Välkommen att bo och försälskas i denna anrika fastighet med en spännande historia och direkt närhet till havet!

Karta