Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborg

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
100
Preliminär inflyttning
Sommaren 2017
Boarea
35 kvm - 97 kvm
Rum
1 - 4
Pris
1 375 000 kr - 3 295 000 kr

Preliminär inflyttning Sommaren 2017

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Sommaren 2017

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Mitt i den livfulla stadsdelen Kvillebäcken byggs Brf Greenroof - ett kvarter med smarta lägenheter toppade med takterrasser. Endast 6 minuter från Göteborgs innerstad!

Smarta hem med plats för många:
I Brf Greenroof lägger vi fokus på att skapa riktigt smarta hem där varje kvadratcentimeter fyller sin funktion. Med totalt 100 lägenheter i olika former och storlekar kommer här finnas plats för de flesta drömmar och behov. Diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin & torktumlare samt Telia Triple Play (tv, bredband & telefoni) ingår i alla lägenheter. Byggnad och inredning håller hög standard och självklart miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Höghöjdshäng på husets takterrasser:
Efter succén och det stora intresset av vårt föregående hus i Kvillebäcken kan vi inte annat än att ta med oss det bästa till nästa projekt. Brf Greenroof kommer därför toppas med härliga takterrasser med fin utsikt över city – den perfekta platsen att koppla av på och umgås med grannar och kompisar. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

6 minuter till Brunnsparken:
Brf Greenroof ligger centralt beläget i Kvillebäcken med gröna alléer, butiker, gym och restaurang precis utanför dörren. Dessutom finns Backaplans alla butiker på andra sidan bäcken samt shoppingstråken i city två hållplatser bort. In till Brunnsparken tar det endast 6 minuter med spårvagn, cykel eller buss.

Grönt är skönt:
Kvillebäcken är ett nytänkande område med ett grönt perspektiv. Grönt som i bra för miljön men också som i små insprängda grönområden som gör stadsdelen skön att vistas i. Vi bygger våra hus utefter de höga krav som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och ger på köpet en bra ljudisolering och en sund inomhusmiljö.

Karta