Hildedal, Göteborg

Fruktträdsgatan 2

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
50
Boarea
34 kvm - 81 kvm
Rum
1 - 3
Pris
1 250 000 kr - 3 595 000 kr

Preliminär inflyttning

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Cyrillus

  Projektutvecklare Nyproduktion
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 29

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Beskrivning

I Hildedal ska brf Kärnhuset byggas, det kommer bli 50 Svanenmärkta lägenheter i storlekarna 1-3 rok med möjlighet att göra om vissa treor till fyror. Här bor du kvadrat- och klimatsmart i en modern lägenhet.

Det lilla bostadsområdet Hildedal ligger i direkt anslutning till Hisingsparken och med vacker utsikt över hela stan. Här får du ut det mesta - och bästa - av Göteborg då du inte behöver göra avkall på något. Med 11 minuter på cykel eller buss till city och bara fem minuter till den stora köpstaden Backaplan med all tänkbar service finns allt det du önskar av en storstad i din direkta närhet. Föredrar du att handla i det lilla formatet hittar du delikatesser från världens spännande hörn i närliggande Kville Saluhall. Och sen när naturlängtan gör sig påmind vänder du enkelt näsan åt andra hållet och promenerar rakt in i det stora grönområdet Hisingsparken där löpslingor, vandringsleder, småsjöar och storskog mättar din gröna längtan på ett kick.

Vi vet att många människor vill ha nära till naturen, sina vänner och fritidsaktiviteter. Brf Kärnhusets gård planeras därför som en social yta och naturlig träffpunkt med bekväma sittplatser, små grönområden och eget utegym. Och vill du variera dina träningspass lite mer finns bland annat simhall, golfbana och flera stora träningscenter i grannskapet.

Dokument och länkar

Karta