Rönnäng, Tjörn

Dalenvägen 7

Status
Pågående
Bostäder
4
Preliminär inflyttning
Sommar/höst 2019
Boarea
82 kvm - 111 kvm
Rum
3 - 4
Pris
4 500 000 kr - 5 500 000 kr

Preliminär inflyttning Sommar/höst 2019

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Bostäderna

Visa som:

Adress Antal rum Våningsplan Status Boarea Pris
Dalenvägen 7, lgh 4 4 2 av 2 Till salu 111 kvm 5 500 000 kr
Dalenvägen 7, lgh 3 4 2 av 2 Till salu 110 kvm 5 500 000 kr
Dalenvägen 7, lgh 1 3 1 av 2 Till salu 89 kvm 4 500 000 kr
Dalenvägen 7, lgh 2 3 1 av 2 Till salu 82 kvm 4 500 000 kr

Beskrivning

Rymliga och välplanerade lägenheter med enastående vattenläge på strandkanten

Preliminär inflyttning

Sommar/höst 2019

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att förvärva någon av de fyra lägenheterna med vida vattenvyer som finns centralt belägna i Rönnängs levande skärgårdssamhälle. Till salu finns två lägenheter om tre rum- och två lägenheter om fyra rum och kök, där samtliga förses med stor balkong eller terrass med strålande utsikt över västerhavet ut mot Tjörnekalv och Klädesholmen. De fyra lägenheterna i nyproduktion, är designade av de internationellt belönade arkitektfirman INOBI och de präglas av sitt mycket vackra strandläge med stora fönsterpartier mot havet. De fantastiska lägenheterna har en stilren design med smarta inredningslösningar som tillsammans med egen parkeringsplats gör boendelivet i skärgården enkelt. Fastigheten ligger inom pendlingsavstånd till omkringliggande städer och det finns indraget fiber, så du kan välja mellan att pendla till jobbet eller stanna hemma i skärgården några dagar i veckan och jobba effektivt med hjälp av supersnabb uppkoppling. Sist men inte minst, så inkluderar de gemensamma utrymmena en stor terrassyta, grill och ett spa bad pergola, allt direkt vid havet!
Båtplats att hyra finns på Rönnängs brygga - helt nära bostaden.

Lägenheterna på övre plan:
Dessa unika lägenheter har ett vardagsrum med panoramautsikt ut över havet genom balkongens, golv till tak skjutdörrar och oavsett hur många middagsgäster ni har på besök, så kommer vardagsrummet att kännas luftigt med sina hela 4,8 m i takhöjd. Öppna upp skjutpartiet helt och låt middagsgästerna promenera ut på den elva kvm stora balkongen där de kan känna doften av havet några meter ner. Väljer dina gäster att dessutom besöka lägenhetens loftvåning så kommer de att gå upp till område om totalt 50 kvm då loften utöver sina 20 kvm boarea även inkluderar 30 kvm biarea. Det finns dessutom två takfönster för att ytterligare utöka ljusinsläppet och få ytan att kännas ännu öppnare och takhöjden ännu högre.

Lägenheterna med infinity view över havet:
Lägenhet 1, på havsplan är 89 kvm och inkluderar en fantastisk terrass om 24 kvm som gott och väl räcker till at duka upp ett ordentligt långbord till midsommar samt någon exklusiv soffgrupp och parasoll. Utsikten över terrassen är obegränsad då det är tre meter långa, golv till tak skjutdörrar, samt fönster på vardera sida om partiet. Totalt nästa 6 meter öppen utsikt direkt ut mot havet.

Lägenhet 2, på havsplan är 82 kvm och inkluderar även den en fantastisk terrass om 23 kvm. Även här räcker det gott och väl till at duka upp ett ordentligt långbord till midsommar samt utrymme över till en exklusiv soffgrupp och ett ordentligt solskydd. Utsikten över terrassen även här är obegränsad då det är tre meter långa, golv till tak skjutdörrar, samt fönster på vardera sida om partiet. Totalt alltså 6 meter öppen utsikt direkt ut mot havet.

Finansiering av ditt köp:
Den lokala Sparbanken (Swedbank) på Tjörn välkomnar potentiella köpare och kommer efter sedvanlig kreditprövning kunna erbjuda rätt köpare finansiering av sin nya bostad.

Föreningens ekonomi:
Belåningsgraden är endast 7700 per kvm vilket är ungefär hälften mot vad en ny förening brukar ha. Det kommer även att finnas möjlighet för den köpare som vill att amortera på sin andel av föreningens skulder för att på det viset ytterligare få ner de fasta månadskostnaderna.

Om området:
I Rönnäng bor man i mysiga villakvarter och fina bostadsrättsområden precis intill havet. Det är en barnvänlig ort med förskola och grundskola åldrar 1-16 år. Här finns ishall, gym och fotbollsplaner. Livsmedelsbutik, restauranger och fina badplatser med bad från såväl klippor, bryggor, hopptorn som sandstrand.
Färjor trafikerar öarna Åstol och Dyrön.

Välkommen till ett underbart skärgårdssamhälle som 'lever' året runt.

Karta