Klädesholmen, Tjörn

Strandgatan 67

Status
Kommande
Bostäder
7

Preliminär inflyttning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Beskrivning

Här projekteras sju exklusiva bostadsrätter i skärgårdsidyll på Klädesholmen med ledorden: hög standard, havsutsikt och egen båtplats

Beskrivning

I skyddat läge på Klädesholmen byggs sju representativa och stilfulla lägenheter med havsutsikt, egen uteplats och båtplats. Lägenheterna kommer att ha flertalet olika tillvalsmöjligheter bland annat inredningsstilar, kökslösningar, braskamin, antal sovrum osv.

Klädesholmen är känt för sin unika, täta bebyggelse av mindre trähus och charmiga, smala gränder. På sommaren lever samhället upp lite extra och det kommer folk från hela Sverige för att njuta av sol, bad och båtliv. För den som vill finns även möjlighet att enkelt ta sig över till de kringliggande öarna Åstol och Dyrön, med färja eller egen båt. Från Brf Svalans konservfabrik har du promenadavstånd till mysiga Salt & Sill och Kylen, som båda är restauranger med gott rykte. Centrala Skärhamn med apotek, vårdcentral, systembolag och fullutrustad livsmedelsbutik når du med bil/buss på knappa 10 minuter. Goda kommunikationer till Stenungsund och Göteborg med avgångar minst en gång i timmen året om (dagtid).
Med sina runt 32 sjömil till Skagen och mycket nära till Marstrand strax söder om ön och resten av Bohusläns undersköna arkipelag inom räckhåll är läget mycket attraktivt för dig som värdesätter ett boende i samklang med kust och hav.

Vill du ha löpande information om projektet? Välkommen att kontakta oss!

Karta