Mölndal - Hills, Mölndal

Hills Villastad

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
76
Preliminär inflyttning
från våren 2019

Preliminär inflyttning från våren 2019

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Maria Bjurstam

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Föräldraledig

  :
  Telefon: 031-733 20 26

Beskrivning

Hills Villastad blir ett helt nytt bostadsområde i ett naturskönt läge i sydvästra Mölndal, alldeles nära stad och service

Preliminär inflyttning

från våren 2019

Beskrivning

Hills Villastad blir ett helt nytt bostadsområde i ett naturskönt läge i sydvästra Mölndal, alldeles nära stad och service. Första delområdet Utsikten består av 76 arkitektritade villor i tre storlekar. Här står utsikten i fokus och stilfulla material som tegel och cederträ fungerar tonsättare.

Hills Villastad växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med variation på bostadstyper, storlekar och fasadmaterial. Det första området är döpt till Utsikten av den enkla anledningen att den storslagna vyn över dalgången med park och golfbana kommer vara en given kvalitet i varje hem. Området kännetecknas av en genomtänkt variation. Stående träpanel i två grå nyanser varvas med tegel och cederträ. Stora fönster och ståtliga pulpettak. Husen blir strama i sitt uttryck med rena detaljer som håller i längden. Ambitionen är att skapa tidlöst stiliga hem att trivas i en lång tid framöver.

Villorna är utformade för optimal utsikt från vardagsrum, kök och den egna terrassen. I varje villa erbjuder vi flera planalternativ för att du ska kunna hitta en lösning som passar just dig. Villorna uppförs med en hög grundstandard klassiska material som passar fint in och som vi tror kan tilltala de flesta. Ekparkett, vita väggar, fönsterbänkar i kalksten, stilfulla kök och stora köksöar är några av kvalitéerna vi bygger in från början. Du kan dessutom göra val och tillval för att utforma villan till ett personligt hem precis i din smak.

I Hills Villastad bor du i ett trevligt grannskap med allt du behöver för ett bekvämt familjeliv. Villorna byggs längs trygga och lugna gator utan genomfart och närmsta skola (Balltorpsskolan åk F-6) ligger bara 900 meter från området. Mölndals innerstad står inför stora expansioner och med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås är du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen. Fritidsaktiviteter och annan viktig service finns alldeles i närheten.

Karta