Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborg

Borstbindaregatan 1 och 3

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
81
Preliminär inflyttning
Sommar 2015
Boarea
47,5 kvm - 73,5 kvm
Rum
2 - 3
Pris
1 395 000 kr - 2 850 000 kr

Preliminär inflyttning Sommar 2015

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Sommar 2015

Beskrivning

DETTA PROJEKT ÄR SLUTSÅLT!

Nytänkande, miljösmart, modernt och bekvämt är alla centrala ledord för Kvillebäckens nästa etapp. Lägg därtill ett citynära läge och något utöver det vanliga och vi får Brf Klätterträdet!

Brf Klätterträdet kommer att ligga med ett av Kvillebäckens absolut bästa lägen. Här erbjuds inte mindre än 81 välplanerade lägenheter fördelade på 2-3 rum och kök. Samtliga lägenheter stoltserar med genomgående hög standard, öppna och smarta planlösningar med fönster åt minst två håll, bra förvaringsmöjligheter, ekparkett, diskmaskin och mikrovågsugn i köket samt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

Karaktäristiskt för huset är den grönskande takterrassen i sydväst, om ca 400 kvm, som skapar en lummig oas och en naturlig mötesplats för dig och dina grannar att njuta på uppe bland takåsarna. Möjligheten att påverka takterrassens utformning kommer att lämnas till dig som boende i föreningen. I huset finns även en föreningslokal med möjlighet för gäster att sova över.

Du bor omgiven av allt du behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

Dokument och länkar

Karta