Mölndal - Kvarnbyn, Mölndal

Kvarnbygatan

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
82
Preliminär inflyttning
från vinter 2016/2017
Boarea
48 kvm - 130 kvm
Rum
1 - 5
Pris
1 495 000 kr - 5 395 000 kr

Preliminär inflyttning från vinter 2016/2017

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

från vinter 2016/2017

Beskrivning

DETTA PROJEKT ÄR SLUTSÅLT!

Mitt i småstan-nära till storstan kommer Kvarnbyterrassen att ligga. Här erbjuds ett exklusivt boende med hänförande utsikt och grönskande terrasser!

I ett osedvanligt fint sluttningsläge mot sydväst planeras Kvarnbyterrassen. Välkommen till ett exklusivt boende med vidunderlig utsikt, gemensam takterrass och bekväm parkering i garage. Ett hem att längta till!

Kvarnbyterrassen erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Här uppförs fem huskroppar om totalt 10 våningar, vackert belägna i en sydvästsluttning, vars gestaltning väl knyter an till platsens industriella historia. Husen inrymmer 82 bostadsrättslägenheter fördelade på 1-5 r.o.k. i storlekarna 48-130 kvm.

Samtliga lägenheter är välplanerade och yteffektiva - från ettorna om 50 kvm till de stora spatiösa femmorna om 130 kvm. Här erbjuds en genomgående hög standard och stilfulla materialval, en takhöjd om ca 2,60 m (undantaget översta planet i trapphus A, B och C), goda förvaringsmöjligheter samt uteplats eller en till två balkonger i härliga utsikslägen. På den gemensamma takterrassen lämnas utrymme för umgänge med familj och vänner, kanske för en grillafton i kvällssolens sken.

Bilar och cyklar parkeras bekvämt i garage och varje lägenhet har garanterad garageplats. Det finns även lägenhetsförråd till samtliga lägenheter. I vissa fall finns förrådet i lägenheten.

Välkommen att bo och förälskas i denna historiska miljö med närhet till det mesta!

Karta