Mölnlycke - Långetjärnshöjd, Härryda

Berberisvägen Jasminvägen

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
14
Preliminär inflyttning
2010
Boarea
136 kvm - 149 kvm
Rum
4 - 5
Pris
3 995 000 kr - 4 450 000 kr

Preliminär inflyttning 2010

Mäklare

  • Extra kontaktperson

    Henrik Basmanji

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 031-88 79 61

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

2010

Beskrivning

Nyproducerad 2 plansvilla med spännande arkitektur och genomtänkt planlösning belägen på hörntomt i Långetjärnshöjd. Det höga fria läget och den öppna planlösningen ger stort ljusinsläpp.

Området Långetjärnshöjd ligger välbeläget och nära till allt. Skolor och daghem finns i närområdet. Naturen med bad och promenadstråk ligger runt hörnet.

Beskrivning
Här parkerar du bilen rakt utanför dörren till grovingången eller entrédörren. Hallen har klinkergolv och rejält med plats för jackor och skor. I tvättstugan finner du husets teknik med tvätt-maskin och torktumlare, fjärrvärmecentral, städskåp, elcentral, golv-värmefördelare m m. Här är golvet våtsäkrat och har klinkers. Bredvid tvättrum finns wc med dusch.
Till höger om entrén ligger matplatsen med kök och vardagsrum i fil. I köket finns många fönster för ljusinsläpp samt utgång till altanen. I vardagsrummet finns det bl a plats för kamin (kamin är ett tillval och ingår ej som standard) och dessutom går det att dela av om man vill ha ett extra sovrum.

En trappa upp finns tre sovrum med dubbla garderober i två av dem och en klädkammare till det största rummet. På detta plan finner du även bad och bastuavdelning.

Inredning
Välutrustat kök med rostfria vitvaror, helkaklade badrum med ekmöbler, två duschar, bastu, rejält med garderober, förråd m m. Snickerier och inredning med bland annat ekparkett, eklister och massiv ektrappa.

Dokument och länkar