Mölndal - Toltorp, Mölndal

Toltorpsgatan

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
36
Preliminär inflyttning
Inflyttning under våren/sommaren 2015.
Boarea
39 kvm - 83 kvm
Rum
1 - 3
Pris
1 295 000 kr - 2 695 000 kr

Preliminär inflyttning Inflyttning under våren/sommaren 2015.

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Inflyttning under våren/sommaren 2015.

Beskrivning

Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls lika mycket som skogens lugn, och samtidigt gärna har livsmedelsbutiker, sjukhus, naturreservat och levande torg med butiker, restauranger och caféer runt hörnet. Med cykeln tar du dig lika enkelt till Göteborg som till Mölndals centrum. Avkoppling och upplevelser finns på bekvämt cykelavstånd. Du behöver bara välja riktning, beroende på vad du har lust att göra för stunden. Det är med andra ord en utmärkt adress för dig som vill ha nära till allt.

Stiernhielm, etapp 2 kommer att rymma välplanerade lägenheter för de flesta. Här byggs allt från mindre lägenheter för unga som flyttar hemifrån till rymliga bostäder för dem som säljer villan och vill ha ett bekvämare boende och mer tid över till resor och fritidsintressen.

I bästa solläge uppför Sverigehuset 36 bostadsrättslägenheter, de flesta med mycket god förvaring, dubbla balkonger/uteplatser och väl tilltagna källarförråd. Här finns alla möjligheter att skapa ett hem med din personliga prägel, allt är nytt och fräscht utan spår av tidigare boende. Garaget är smart placerat under huset, så du behöver bara ta hissen för att komma ner till bilen.

Inflyttning under våren/sommaren 2015.

Läs mer på www.sverigehuset.se

Karta