Vasastaden, Göteborg

Viktoriagatan 19

Status
Pågående
Bostäder
6
Preliminär inflyttning
Sommaren 2019
Boarea
35 kvm - 53,5 kvm
Rum
1 - 2
Pris
2 450 000 kr - 3 450 000 kr

Preliminär inflyttning Sommaren 2019

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

  • Ansvarig mäklare

    Jonas Rutberg

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 031-761 79 54

Beskrivning

Välkomna till Viktoriagatan 19

Preliminär inflyttning

Sommaren 2019

Beskrivning

Mitt i hjärtat av Vasastaden, en kort promenad bort från Avenyns nöjesliv, Handelshögskolan, Chalmers och all tänkbar innerstadsservice välkomnas ni till Viktoriagatan 19. Här växer sex stycken nya bostäder fram och blir en del av Brf Furan 12. Studiolägenheterna präglas av slående takhöjd om ca 3,5 meter, otroliga fönsterpartier utan insyn och väldisponerade ytor. Utöver detta har materialen i bostäderna valts med största möjliga medvetenhet som skapar en harmonisk, urban och innovativ boendemiljö.

Viktoriagatan är Vasastadens 600 meter långa ryggrad och sträcker sig från Allén i norr till Fjäderborgen i söder. I området trängs flera av innerstadens vackra arkitekturskatter som till exempel Tomtehuset, Röhsska museet och Gamla Stadsbiblioteket mitt emot Handelshögskolan.

Gatan behöver ni inte ens lämna för att hitta gastronomiska guldkorn som erbjuder mat från många av jordens hörn. Unna er en finmiddag på Michelinbelönade Koka, ta en eftermiddagskaffe på Mahogny eller en halv special på Sjuans Gatukök som är ett populärt lunchhak för stadens poliser.

Alldeles i närheten ligger Vasaparken som en oas mitt i staden. Den stora parken är levande med allt från gryningens stressade hundägare till lunchpromenader, picknickar och studenternas brännbollsspel. Det här är stadsdelens egen trädgård och stadens grönaste lunga.

Dokument och länkar

Karta