Är du byggherre?

Bjurfors etablerades 1965 och är idag ett av Sveriges största och äldsta privatägda fastighetsmäklarföretag. Sedan många år tillbaka arbetar vi även med förmedling av nyproducerade bostäder. Är du byggherre vill vi gärna träffa dig för att presentera Bjurfors Nyproduktion.

Navet i Bjurfors Nyproduktion är nyproduktionsavdelningen. Det är ett specialistteam som enbart fokuserar på försäljning av nyproducerade bostäder. När ni väljer Bjurfors Nyproduktion får ert projekt en ansvarig nyproduktionsmäklare genom hela projektet.

På Bjurfors Nyproduktion arbetar idag några av landets mest rutinerade fastighetsmäklare inom nyproduktionsförsäljning. De har mångårig erfarenhet av försäljning av såväl nyproducerade småhus som bostadsrätter och hjälper intressenten att visualisera en ännu inte byggd bostad.

Bjurfors kundvård ger utökad service

Bjurfors Kundvård är en avdelning som enbart arbetar med utökad service till våra kunder. Våra kundvårdsmedarbetare ger alla som letar ny bostad snabb och smidig service samt information om de bostäder vi förmedla, baserat på kundens önskemål. Detta resulterar i marknadens kanske skarpaste köparregister, kallat Boagenten.

Vi vet vilka typer av bostäder marknaden efterfrågar i ett visst område och vi kan göra djupa analyser av vårt register, vilket bland annat kan resultera i kunskap om vilken typ av bostäder ni som bostadsproducent, statistiskt sett, borde bygga på en viss plats. Genom Bjurfors kundvårdsavdelning och Boagenten kan vi erbjuda en kraftfull kanal för att marknadsföra ert projekt, samt för att identifiera vilket intresse ett projekt har innan säljstart.

Så hittar vi rätt köpare

Vi anpassar marknadsföringen efter projektets förutsättningar, marknadsplan och tidsplan. Vi baserar marknadsplanen på en målgruppsanalys, och anpassar marknadsföringen utefter projektets förutsättningar och budget. Tids- och marknadsföringsplanen är ett mycket bra redskap och underlättar för samtliga inblandade i projektet, både hos vår uppdragsgivare och internt inom Bjurfors.

De bästa kanalerna

Vår marknadsavdelning utformar anpassat försäljningsmaterial till varje projekt. I beskrivningen finns bland annat inspirerande bilder och all information intressenten behöver för att ta steget att köpa.

Bjurfors erbjuder våra uppdragsgivare en egen projekthemsida på Bjurfors.se. I en lättnavigerad vy samlar vi allt som har med projektet att göra. Allt från vilka bostäder som finns kvar till försäljning till allmän information om projektet. Projektet marknadsförs också på Sveriges största marknadsplatser för bostäder; Hemnet, Blocket samt Hittahem.

Vi marknadsför även projekt via sociala medier, där vi bland annat annonserar till utvalda målgrupper på Facebook, dagspress och lokalpress. Både dags- och lokalpress är mycket viktiga marknadsföringskanaler. Vi väljer noggrant ut var projektet skall synas beroende på projektets målgrupp. Vår marknadsavdelning anpassar annonsens uttryck och budskap.

Event håller kunden informerad

Vi arbetar kontinuerligt med event kring ett projekt. I samband med säljstart och löpande under projektet ordnar vi bland annat informationskvällar, rundturer på byggplatsen, tillvalskvällar och öppet hus. Detta är en bra kanal för att informera och inspirera intressenterna till att ta steget vidare och köpa. Det är också en utmärkt kanal för att hålla köpare informerade fortlöpande under projektets gång.

Samarbetspartners

Många av de marknadsledande företagen inom respektive regionen har valt att använda Bjurfors Nyproduktion för förmedling av sina bostadsprojekt. Vi har idag ett antal samarbetspartners och vår erfarenhet sträcker sig från projekt med några fåtal lägenheter och hus, till projekt med över hundra bostadsenheter.

Våra nyproduktionsmäklare

 • Nyproduktion Stockholm

  Välkommen att kontakta våra nyproduktionsmäklare i Stockholm.

 • Marcus Ehn

  Försäljningschef Nyproduktion
  Franchisetagare Nyproduktion


  Telefon: 0730309030

  Marcus Ehn har arbetat med försäljning av nyproducerade bostäder i Stockholm i över 10 år och ansvarat för mer än 1500 sålda bostäder. Marcus har ett stort intresse för fastighetsutveckling och bistår nästan samtliga uppdragsgivare från tidiga skeden i processen med allt från målgruppsannalys, målgruppsanpassning, värdering, framtagande av grafiska profiler, marknadsföring kommunikationsplaner osv. Marcus bidrar med erfarenhet, kunskap, nytänkande & engagemang för att hjälpa er att nå uppsatta försäljningsmål.

 • Nyproduktion Göteborg

  Välkommen att kontakta våra nyproduktionsmäklare i Göteborg.

 • Marcus Cyrillus

  Projektutvecklare Nyproduktion
  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 031-733 20 29

 • Jonna Alm

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 031-761 79 72

  Jonna har arbetat på Bjurfors sedan 2010. Hon är utbildad bygg- och fastighetsekonom med mäklarlicens. Förutom att förmedla bostadsrätter i västra Göteborg så har Jonna också arbetat på Bjurfors nyproduktionsavdelning som mäklare och projektledare. Jonna är ansvarstagande, har ett driv och ett sinne för detaljer. Hon är engagerad och målmedveten, och ser till att varje enskild bostadsaffär utfaller på bästa sätt och framförallt att hon får helnöjda kunder.

 • Therese Bjurenlind

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare


  Telefon: 031-733 20 99

 • Nyproduktion Öresundsregionen

  Välkommen att kontakta våra nyproduktionsmäklare i Öresundsregionen.

 • Marie Wilhelmsson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang och driv är viktigt i försäljningsarbetet. Marie är specialiserad på nyproduktion och jobbar även med projektledning för att hjälpa våra byggherrar med allt som krävs innan ett nytt projekt kan sättas igång för försäljning med allt från att titta på vad som kan utvecklas i ett område till marknads- och försäljningsplaner. Hon älskar sitt jobb och det märks när ni ser resultatet!

 • Eric Klüft

  Fastighetsmäklare / Partner
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 0701-64 67 32

  Eric Klüft är utbildad inom bygg- och fastighetsrelaterad projektledning och har flera års erfarenhet av både nyproduktion och successionsförsäljning. Som expert på området är han lyhörd, prestigelös och resultatinriktad, med starkt säljfokus, långsiktighet och förmågan till att knyta ihop affären.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 0706-98 66 34

  Efter flera år inom olika serviceyrken valde Conny att utbilda sig till mäklare och har sedan 2009 förmedlat bostadsrätter och villor i större delen av Skåne. 2016 tog han steget vidare för att möta nya utmaningar och valde helt att fokusera på nyproduktionsmarknaden på Bjurfors Nyproduktion. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Kirstina Persson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 0708-88 00 15

  Kirsa började arbeta som fastighetsmäklare 2008 och verkade de första åren uppe i Stockholm. Till en början jobbade hon med successionsförsäljningar för att sedan primärt arbeta med nyproduktion. Kirsa inger stort förtroende hos kunderna och hennes egenskaper som strukturerad och noggrann kommer väl till sin rätt. Att vårda långa kundrelationer är en av hennes starkaste sidor, vilken i kombination med intresset för nyproduktionsprocessen, projektledning och byggnadsteknik blir en ”perfect match”.

 • Eric Swahn

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 0707-20 07 54

  Efter att ha arbetat i säljbranschen sedan 2008 och inom fastighetsmäkleri sedan 2013 vet Eric att det inte finns några genvägar till att få 100 procent nöjda kunder. Hans framgångsrika arbete bygger på att lyfta fram varje bostads unika egenskaper och aldrig slarva med fakta och detaljer. Tillsammans med Bjurfors utbyggda kontaktnät och partners ger det de bästa förutsättningarna för en god bostadsaffär.

 • Karolina Wictorin

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 0701-64 67 05

  Karolina påbörjade sin karriär som mäklare 2009 och har idag stora erfarenheter av förmedling av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion. 2017 började hon som nyproduktionsmäklare på Bjurfors där vardagen präglas av nyproduktion och projektledning. Karolina är en energirik, förtroendeingivande och kunnig fastighetsmäklare som kombinerar fina resultat med nöjda kunder!

 • Mattias Larsson

  VD


  Telefon: 0739-20 66 73