Borstahusen, Landskrona

Erikstorpsvägen

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
37
Preliminär inflyttning
Kvartal 4 2018
Boarea
60 kvm - 114 kvm
Pris
2 095 000 kr - 4 050 000 kr

Preliminär inflyttning Kvartal 4 2018

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Kirstina Persson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion

  :
  Telefon: 0708-88 00 15

Beskrivning

Här byggs 37 enastående bostäder i mysigt kvarter nära havet

Preliminär inflyttning

Kvartal 4 2018

Beskrivning

Här lever du med det fridfulla ljudet av havet och har härliga strandpromenader utanför porten. Här finns något för alla!
I det idylliska fiskeläget Borstahusen bygger vi moderna och bekväma lägenheter 2-4 rum och kök – alla med härlig balkong. Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen skapar vi enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Du har lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder. Samtidigt som du lever i denna avkopplande miljö, har du närhet till staden och allt vad den kan erbjuda.

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna
Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Ett unikt tillfälle
Här handlar det om läge i dubbel bemärkelse – tillfället att förvärva nybyggt i denna by är i allra högsta grad unikt och dessutom flyttar du till en av Skånes charmigaste adresser. Med promenadavstånd till allt som det gemytliga fiskeläget har att erbjuda och bara en kort tur till all den service och omsorg som stan erbjuder är du lyckligt lottad.

Dokument och länkar

Karta