Västra Hamnen, Malmö

Östra varvsgatan

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
72
Preliminär inflyttning
Hösten 2015
Boarea
37 kvm - 100 kvm
Rum
2 - 4
Pris
985 000 kr - 3 755 000 kr

Preliminär inflyttning Hösten 2015

Mäklare

Bostäderna

Visa som:

Adress Antal rum Våningsplan Status Boarea Pris
Östra Varvsgatan 2 4 av 6 Såld 54,5 kvm 1 745 000 kr
Östra Varvsgatan 1.5 2 av 6 Såld 37 kvm 1 095 000 kr

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Hösten 2015

Beskrivning

Det utmärkta läget vid havet och arkitektens tidiga skisser har detaljer som kan föra tankarna till den populära metropolen Barcelona.

Huset kommer att ha en unik arkitektur och kommer att rymma 72 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. De ljusa bostäderna är planerade för att du ska ha gott om plats att bjuda hem vänner, det gäller även om du väljer någon av de mindre lägenheterna. Arkitektens snillrika lösningar gör att du utnyttjar varje kvadrat så effektivt det bara går.

Härliga balkonger och en spännande innergård förgyller den varma årstiden och gör det lätt att äta tapas eller kvällsmaten utomhus. Dessutom har du nära till stranden när du vill ta ett bad eller springa en runda längs strandpromenaden. Likt staden Barcelona väntar alltid ett rikt restaurangliv runt hörnet.

Läget får alla livets pusselbitar att falla på plats. Till centralstationen tar du dig med cykel på bara några minuter och vill du åka buss, stannar den utanför porten. I källargaraget finns parkeringsplatser för dig som kör bil.

Söker du hisnande underhållning tar du en titt på skateboardåkarna i stapelbäddsparken intill vars former är som om den vore hämtad från Gaudis Barcelona.

Karta