Veberöd, Lund

Remontgatan 9-39, 43-49

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
4
Preliminär inflyttning
Enligt överenskommelse
Boarea
171 kvm - 174 kvm
Rum
6 - 7
Pris
2 550 000 kr - 2 850 000 kr

Preliminär inflyttning Enligt överenskommelse

Mäklare

 • Extra kontaktperson

  Marie Wilhelmsson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig

  :
  Telefon: 040-608 30 14

Beskrivning

Endast ett fåtal bostadsrättsparhus kvar till försäljning med inflyttning redan i februari 2017

Preliminär inflyttning

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Husen uppförs i 1,5-plan som parhus med prefabricerade isolerade betongelement. Detta ger både kvalitetskänsla och bidrar till låga driftskostnader samt minimalt underhåll. Fasadputsen målas vit och på taket blir det svarta betongpannor och vi sätter in underhållsfria fönster med isolerglas. Både entréplan och plan 2, som även detta är av betong, har komfortabel vattenburen golvvärme. Den isolerade betongväggen som skiljer bostäderna åt gör att du och din granne inte störs av varandra.

Med väl genomtänkta planlösningar med 7 rum och kök får även den stora familjen plats här. Bostadsytan är på 174 kvm och takhöjden invändigt är drygt 2,6 meter vilket ger en härlig rymd. Vardagsrum och kök har ett fint samspel mellan varandra. För mer avskildhet finns ett allrum på plan 2 där även den privata sovrumsavdelningen är samlad. Denna bostaden har även två sovrum i entréplan. Alla får god förvaring samt ett mindre
utvändigt kallförråd. Från vardagsrummet går du direkt ut till din uteplats som ligger i bästa solläge.

Området ligger på Remontgatan och gränsar till den fina äldre bebyggelsen, idylliska gårdar och den underbara naturen som breder ut sig mot Romeleåsens sluttning. Man har tagit hänsyn till detta och valt en klassisk Skånsk arkitektur med vitputsade hus som smälter in fint och skapar en charmig bykänsla.

Läs mer på: http://brfsolglantan.nu/

Dokument och länkar

Karta