Svarte, Ystad

Skepparhusen i Svarte

Status
Kommande
Bostäder
10
Preliminär inflyttning
Ca 15 månader från kontraktsskrivning
Boarea
104 kvm - 154 kvm
Rum
3 - 5
Pris
4 110 000 kr - 5 310 000 kr

Preliminär inflyttning Ca 15 månader från kontraktsskrivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Alexandra Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0701-64 67 00

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva friköpta tomter med friliggande gedigna stenhus i attraktiva Svarte

Preliminär inflyttning

Ca 15 månader från kontraktsskrivning

Beskrivning

Svarte är en gemytlig by belägen alldeles vid havet väster om Ystads tätort. En väldigt populär ort bland såväl barnfamiljen och seniorer och det är lätt att förstå varför!

Omgivningen är naturskön med böljande fält, lövskog och vit sandstrand med badbrygga. Här är det enkelt att leva ett aktivt liv med närhet till naturen, kajakuthyrning, utegym och via den lokala fotbollsföreningen.

Med cykel når du flertalet sandstränder, Ystads pittoreska stadskärna och massor av smultronställen längst hela kuststräckan mellan Trelleborg och Österlen. För dig som pendlar till jobbet är läget exemplariskt med pågatåg som stannar i byn två gånger i timmen och tar dig vidare in till storstadspulsen i Malmö på 40 minuter och Ystads tätort på 5 minuter.

I Svarte finns förskola och grundskola upp till 6:e klass, frukostbullarna inhandlas vid Svarte Bageri, glass och enklare förtäring kan köpas vid Beachhouse under lata stranddagar och vid den lokala restaurangen serveras såväl asiatisk mat som pizzor. Svarte erbjuder helt enkelt ett gott liv med närhet till såväl stad som hav, skola och goda tågkommunikationer.

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva en av tio tomter vid byns västra utkant av Midroc. Tomterna säljs ihop med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fem olika utföranden.

En modell är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok och övriga modeller är på 1,5-plan i storlekarna, 111, 125, 130 och 154 kvm om 3-5 rok. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, smyckade pardörrar, tegeltakpannor och kök från Smedstorp är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval.

Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende.

Säljstart är i september, kontakta oss för att lämna intresseanmälningar redan nu!

Hjärtligt välkomna för frågor eller funderingar!

Karta