Rydebäck, Helsingborg

Dalarögatan

Status
Avslutat
Bostäder
23
Preliminär inflyttning
Våren 2017
Boarea
67 kvm - 105 kvm
Rum
2 - 3

Preliminär inflyttning Våren 2017

Mäklare

Beskrivning

Öppet upp i nock, med eller utan etagevåning

Preliminär inflyttning

Våren 2017

Beskrivning

Välkommen hem till en vacker och modern boendemiljö med närhet till havet och med goda kommunikationer till resten av världen runt knuten. Att valmöjligheterna för husen är så stora är ett stort plus. Här kommer vi att erbjuda radhus om såväl ett som två plan i storlekarna 2-4 rok. Husen har generösa glaspartier och öppna flexibla planlösningar där köket utgör husets hjärta.

Alla husen erbjuder väl genomtänkta lösningar och du har genom olika tillval möjlighet att göra ditt nya hem personligt. Vill du ha öppet upp till nock, med eller utan etagevåning? Eller vill ni kanske ha två fulla bostadsplan? Detta blir hus för dig som vill bo modernt, ljust och luftigt. Du har en egen härlig uteplats, förråd i direkt anslutning till huset och som sagt ett fantastiskt läge.

Som boende i ett av våra nya hem i Rydebäck får du ett attraktivt, nybyggt boende, nära nästan allt! Det finns ett bra utbud av skolor, barnomsorg och service, och så ligger sundet på bekvämt cykelavstånd för varma sommardagar såväl som vackra vinterdagar. Lägg därtill att du snabbt pendlar till Helsingborg, Lund och Malmö så förstår du vilka underbara kvaliteter som väntar. Här blir det enkelt att njuta av vardagen.

Karta