Sälen, Malung-Sälen

Tallmyrsslingan

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
20
Boarea
87,4 kvm
Rum
4 - 4
Pris
2 795 000 kr - 2 795 000 kr

Preliminär inflyttning

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Gabriel Damar

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-257 56 66

 • Extra kontaktperson

  Andreas Rutqvist

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-257 56 67

Beskrivning

Nu är det endast 1 lägenhet kvar i första etappen av Brf Högfjällsbyarna! Se mer info i det bifogade prospektet under fliken "dokument"

Beskrivning

Nu är det endast 1 lägenhet kvar i första etappen av Brf Högfjällsbyarna! Se mer info i det bifogade prospektet under fliken "dokument". Totalt innefattar föreningen 20 st attraktiva lägenheter i form av 10 st vackra fulltimmerhus i parhusform. Husgaveln har magnifika spröjsade fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. I vardagsrum och kök är det öppet till knock vilket ger en takhöjd på nästan 5 meter! Detta tillsammans med den värmande kaminen ger en oslagbar känsla. Vid entrén finns ett generöst trädäck med utespa, perfekt för återhämtning efter en lång dag i backen. Bilplats i direkt anslutning till huset. Anslutningslift till Högfjällshotellet utanför dörren, färdigbyggd till säsongstart!

Högfjället är sammankopplat med Lindvallen via transportliftar och med Skid & Badbussen tar du dig enkelt mellan alla Sälens övriga skidområden, bussen är gratis för dig med SkiPass.

Högfjället erbjuder ett stort och varierat restaurang- och nöjesutbud. Från lunchrestaurangen mitt i backen där du åker skidor fram till dörren till de riktiga gourmetrestaurangerna inne på Högfjällshotellet. Afterski, nattklubb samt pianobar -alla med liveartister flera gånger i veckan.

På Högfjället är de flesta nedfarter blå och gröna så hela familjen kan börja sin skidsemester tillsammans från toppen. Tycker du dessutom om breda härliga backar med plats för stora carvingsvängar så är detta platsen för dig.

Karta