Lillån, Örebro

Björkhemsvägen

Status
Pågående
Bostäder
14
Preliminär inflyttning
Q4 2018
Pris
1 995 000 kr - 2 095 000 kr

Preliminär inflyttning Q4 2018

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Gro Velta

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 076-010 56 65

 • Extra kontaktperson

  Gabriel Damar

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-257 56 66

Beskrivning

Välkomna till detta underbara nyproduktionsprojekt i charmiga och barnvänliga Lillån! Adressen är Björkhemsvägen! Här kommer det uppföras 14 st bostadsrättsradhus i två längor

Preliminär inflyttning

Q4 2018

Beskrivning

Välkomna till detta underbara nyproduktionsprojekt i charmiga och barnvänliga Lillån! Adressen är Björkhemsvägen! Här kommer det uppföras 14 st bostadsrättsradhus i två längor. Beräknad inflytt Q4 2018.
Välplanerade ytor fördelat på 122 kvm i två plan - perfekt för familjen! På bottenvåningen är det öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett sovrum, tvättstuga och badrum. Från vardagsrummet nås en härlig altan med grönyta. På övervåningen finns 3 sovrum och ett allrum. Här finns också ett badrum samt rymlig klädkammare.
Bostäderna har genomgående hög standard med kök från Marbodal, två helkaklade badrum samt separat tvättstuga. Biluppställningsplats och förråd på framsidan. Otroligt charmiga hus i rött med spröjsade fönster och sedumtak.

I området finns skola och förskola (Lillån Skolan). Lillån ligger nära stan, du kan ta dig in till city med cykel, bra bussförbindelse finns givetvis. För den golfintresserade finns Kårsta med 18-håls bana och det finns trivsamma löparspår.

Anmäl intresse genom att maila gro.velta@bjurfors.se

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej. Sådd gräsmatta och trädäck ingår.

Karta