Hundfjället, Malung-Sälen

Fjällgläntan

Status
Pågående
Bostäder
23
Boarea
84,3 kvm - 225,5 kvm
Rum
5 - 5
Pris
4 895 000 kr - 8 795 200 kr

Preliminär inflyttning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Thomas Rylander

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-575609

 • Extra kontaktperson

  Andreas Rutqvist

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-257 56 67

Bostäderna

Visa som:

Adress Antal rum Våningsplan Status Boarea Pris
Brf Fjällgläntan lgh 1 5 0 Till salu 84,3 kvm 5 095 000 kr
Trollvägen 5 0 Såld 84,3 kvm 4 895 000 kr
Trollvägen 5 0 Såld 84,3 kvm 4 895 000 kr
Brf Fjällgläntan lgh 4 5 0 Reserverad 84,3 kvm 5 095 000 kr

Beskrivning

Framsidan har otroligt vackra fönsterpartier från golv till tak, vilket ger en fantastisk utsikt över den vackra fjällvärlden

Beskrivning

Framsidan har otroligt vackra fönsterpartier från golv till tak, vilket ger en fantastisk utsikt över den vackra fjällvärlden. I bostadens vardagsrum är det öppet till nock vilket ger en takhöjd på nästan 6 meter och tillsammans med den värmande kaminen är känslan i dessa bostäder oslagbar! Det första man möts av är stort trädäck med ett utespa där man kan koppla av efter en dag full av aktiviteter. Från allrummet på övervåningen går man ut på den stora balkongen med milsvid utsikt! Parkeringsplats finns intill huset. Detta är ett läge för er som vill koppla av och njuta av vacker natur och samtidigt ha ski in-ski out läge. Från tomterna är det bara och kliva ut i Hundfjällets skidsystem. Inom några hundra meter återfinns fina längdspår och skoterleder. Beräknad inflytt fjärde kvaralet 2020.

Dessa fritidsboenden är belägna i Hundfjället, Sälenfjällen och ligger med anslutning till allt Hundfjället har att erbjuda. Området är planerat utifrån ski in/ski out-principen, vilket innebär att man enkelt kan glida in i lift- och backsystemet.

Familjefavoriten Hundfjället erbjuder skidåkning med en varierad svårighetsgrad som passar alla. Allt ifrån väggen, en av landets brantaste backar, till Trollskogen, ett äventyrsområde där 450 trätroll väntar in de minsta åkarna samt nybörjarområdet Trollbäckstorget, gör att alla kan hitta sin egen favorit bland backarna. Området är därför väldig populärt, inte minst barnfamiljer. Vill man ha ytterligare variation i åkningen så är Hundfjället sammanlänkat med Tandådalen via transportlift, där du med enkelhet tar dig mellan områdena på några minuter. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 5 km slinga samt elbelyst slinga om 2,5 km med längdspår för både klassiskt och skate, detta spår binds ihop med Tandådalens elljusspår.

Vidareutvecklingen av Hundfjället är i full gång med skandinaviens modernaste 8-stols expresslift West express, Ski Lodge Hundfjället, nya nedfarter och utökade snösystem.
Med bara 10 minuters resväg från den internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport blir Hundfjället det område i Sälenfjällen som har närmast till flygplatsen. I Hundfjället finns också ett stort utbud av service, restauranger och butiker samt Poolarium med pool, bubbelpool, bastu och café. Nära till Trysil för den som vill göra en dagsutflykt över gränsen.
Hit återvänder många gärna, gång efter gång.

Karta