Täby Kyrkby, Täby

Blotgränd 7-9

Status
Avslutat
Bostäder
8
Preliminär inflyttning
Mars 2015
Boarea
46 kvm - 64 kvm
Rum
2 - 3
Pris
1 450 000 kr - 1 950 000 kr

Preliminär inflyttning Mars 2015

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Johan Reuterling

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 69

Beskrivning

Alla lägenheter är sålda

Preliminär inflyttning

Mars 2015

Beskrivning

I två mycket trivsamma punkthus omgivna av stora gemensamma grönytor finns åtta tvårummare med radhuskänsla som alla har tillgång till naturen direkt utanför dörren. Lägenheterna är smakfullt inredda med genomgående stilrena och lättskötta material och är försedda med stora fönsterpartier som gör att rummen fylls av välgörande dagsljus som skapar en luftig och rymlig atmosfär.
Husen ingår i en bostadsrättsförening i lugnt och trivsamt område i Täby Kyrkby. Omgivningarna bjuder på omväxlande natur och närhet till vackra Vallentunasjön med badplats och härliga strövområden rika på fornminnen och naturupplevelser. Inte långt från bostaden finns också en populär golfbana och på bara ett par minuter går du till Roslagsbanan som tar dig på drygt 20 minuter till Östra station. Med buss tar du dig också enkelt till bland annat Danderyds sjukhus, Täby centrum och Kista centrum.
I varje hus finns fyra lägenheter om 46,5 respektive 64,6 kvm - alla med fritt läge och fönster i tre väderstreck. Varje lägenhet har egen parkeringsplats och ett rymligt förråd.

Karta