Söderby, Salem

Petersbergsstigen 1-13

Status
Avslutat
Bostäder
22
Preliminär inflyttning
Försommaren 2015
Boarea
130 kvm - 144 kvm
Rum
4 - 6
Pris
2 850 000 kr - 3 250 000 kr

Preliminär inflyttning Försommaren 2015

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Johan Reuterling

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 69

Beskrivning

Alla hus är såld i etapp 1

Preliminär inflyttning

Försommaren 2015

Beskrivning

Brf Salem Petersberg är en förening med ett högt, härligt läge i ett lugnt och trivsamt område. Föreningen bygger nu 4 parhus med 8 lägenheter om 144 kvm samt 14 radhus om 130 kvm, med inflyttning under sommaren 2015. Bostadsrättsföreningen har friköpta fastigheter och varje bostadsrätt får en egen tomt och egen p-plats.
Läget är optimalt för barnfamiljer, med egen lekpark i området och naturen nära intill. Dessutom på en lugn återvändsgata.
Husen som byggs är Trivselhus som borgar för hög kvalitet, där det bl. a ingår kök snickerier från Ballingslöv och vitvaror från Bosch.
Vad gäller interiören får köket en central plats med öppenhet mot vardagsrummet och stort utrymme för matbord. Alla bostäder får möjlighet att ha 4 sovrum, och alla bostäder får också 2 helkaklade badrum med golvvärme (ett på varje plan). Tvätt utrustning (maskin samt tumlare) kommer att finnas i separat tvättstuga/klädvårdsrum i anslutning till badrummet på entréplanet.
Parkettgolv i alla rum med vattenburen golvvärme på entréplanet.
Energieffektiva hus där uppvärmning via IVT frånluftvärmepump gör husen energisnåla. Vit puts på fasaderna är både snyggt, långsiktigt hållbart och kräver väldigt lite underhåll. En fördel med bostadsrätt är också att du slipper det tak- och fasadunderhåll som krävs om man äger en villa.

Karta