Söderby, Salem

Petersbergsstigen

Status
Avslutat
Bostäder
18
Preliminär inflyttning
Sommaren 2016
Boarea
130 kvm
Rum
4 - 5
Pris
2 595 000 kr - 3 395 000 kr

Preliminär inflyttning Sommaren 2016

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Johan Reuterling

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 69

Beskrivning

SLUT SÅLT

Preliminär inflyttning

Sommaren 2016

Beskrivning

Brf Salem Petersberg 3 är en förening med ett högt, härligt läge i ett lugnt och trivsamt område. Föreningen bygger 18 radhus/parhus med inflyttningsstart våren 2016. Bostadsrättsföreningen har friköpta fastigheter och varje bostadsrätt får en egen tomt och egen p-plats.
Läget är optimalt för barnfamiljer, med egen lekpark i området och naturen nära intill. Dessutom på en lugn återvändsgata.
Husen som byggs är Trivselhus som borgar för hög kvalitet, där det bl. a ingår kök snickerier från Ballingslöv och vitvaror från Bosch.
Vad gäller interiören får köket en central plats med öppenhet mot vardagsrummet och stort utrymme för matbord. Bostäderna har 3-4 möjliga sovrum, och alla bostäder får också 2 helkaklade badrum med golvvärme (ett på varje plan). Tvätt utrustning (maskin samt tumlare) kommer att finnas i separat tvättstuga/klädvårdsrum i anslutning till badrummet på entréplanet.
Parkettgolv i alla rum med vattenburen golvvärme på entréplanet.
Energieffektiva hus där uppvärmning via IVT frånluftvärmepump gör husen energisnåla. Vit puts på fasaderna är både snyggt, långsiktigt hållbart och kräver väldigt lite underhåll. En fördel med bostadsrätt är också att du slipper det tak- och fasadunderhåll som krävs om man äger en villa.

Karta