Vansta, Nynäshamn

Stigbygeln 3,4,6 och 9 samt Grimskaftet 15,17 och 19

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
14
Preliminär inflyttning
Sommaren 2018
Pris
2 695 000 kr - 3 095 000 kr

Preliminär inflyttning Sommaren 2018

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Cecilia Elveback

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-716 58 68

 • Extra kontaktperson

  Mattias Östberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-741 60 21

Beskrivning

Parhus och radhus med god boendeekonomi i lantlig miljö, nära centrum och goda kommunikationer

Preliminär inflyttning

Sommaren 2018

Beskrivning

Drömmer du om en trygg uppväxtmiljö för barnen och en rikare fritid med djur och natur in på knuten? På bekvämt pendelavstånd från stan ligger Vansta By, omgivet av ett vackert kulturlandskap som bjuder på storslagna strövområden och närhet till både badsjöar och hav. En plats att samla minnen på. Perfekt för dig som vill ha tid över för det viktigaste i livet.
En trevlig sak i Vansta är dessutom att det enbart är 32 fastigheter, så att den genuina Bullerbykänslan kommer att bevaras. Och att Vanstastiftelsens stora stall erbjuder garanterad boxplats för den som är, eller vill bli, med häst. Föreningen godkänner Juridisk person som köpare.

Attraktiva par- och radhus
Här väntar ett boende med hög standard och god boendeekonomi för familjer som prioriterar tid tillsammans.
Husens design utgår från platsens naturliga förutsättningar och tar tillvara på dess karaktär. Blicka ut över ängsmark och skogar fulla av bär och svamp. Från de stora fönstren eller någon av de avskilda, mysiga altanerna är det fint att följa naturens skiftningar och samla kraft. Gemensamt för såväl våra radhus som parhus är den funktionella och moderna planlösningen med 4 sovrum på övre plan, generöst arbetskök, rymligt vardagsrum, vackra stora ljusinsläpp och vattenburen golvvärme på båda planen. Till varje bostad hör också dubbla parkeringsplatser och snabb fiberuppkoppling.

Mycket att se och göra
Vid sidan av en avkopplande atmosfär erbjuder Vansta mycket att upptäcka. Som Nynäshamns fina skärgård med sitt bad- och båtliv om sommaren och skridskoåkning på spegelblank naturis en solig vinterdag. På gångavstånd ligger Vanstastiftelsens fina anläggning med nybyggt stall, två ridhus, utebana, hagar, oändliga ridvägar och café. Alldeles i närheten hittar du också en av Sveriges finaste golfbanor, Körunda Golf.

Lantlig idyll på bekvämt pendelavstånd
Kombinera en familjevänlig och trygg småstadsmiljö med storstadens möjligheter. Bra kommunikationer med pendeltåg, direktbuss och motorväg ger snabb tillgång både till Nynäshamn och Stockholm. På cykel- och promenadavstånd finns även skolor, förskolor mataffär, simhall, stall, fotbollsplan och pendeltåg.

Karta