Nyheter

Här hittar du nyheter från Bjurfors.

Du som är journalist är välkommen att besöka vårt pressrum på Mynewsdesk.

Nyheter från Bjurfors fastighetsmäklare

 • Färre svenska bostadsköp i Spanien trots stigande priser

  Bostadspriserna i Spanien fortsätter att öka samtidigt som allt färre svenskar köper bostad i Spanien. Det visar ny statistik från Registradores, den spanska motsvarigheten till fastighetsregistret. Fredrik Kullman, vd för Bjurfors utland, menar att kronförsvagningen ligger bakom det svalare intresset och varnar samtidigt för att många svenskar som vill ha ett boende i Spanien nu riskerar att gå miste om prisuppgången.

 • Renoveringarna som höjer värdet på bostaden

  Fyra av fem svenskar är villiga att betala extra för en bostad som är renoverad. Alla förbättringar uppskattas emellertid inte lika mycket av köparna. Ett nytt badrum eller kök står högt i kurs medan få vill betala extra för en pool, bastu eller vinkällare. Det visar en Sifo-undersökning som mäklarföretaget Bjurfors har låtit göra.

 • Bostadsägare i storstäderna har tjänat miljoner på sin bostad

  Mer än varannan bostadsägare i Sveriges största städer skulle göra en miljonvinst vid en försäljning av sin nuvarande bostad. Det visar en undersökning från Sifo som gjorts på uppdrag av mäklarföretaget Bjurfors. Uppgifterna stämmer väl överens med data från Mäklarstatistik som visar att de som köpt en bostad 2005 har fått sitt värde att nästan tvådubblas.

 • Bjurfors öppnar i Karlstad

  Den 1 september slår fastighetsmäklarbyrån Bjurfors upp portarna på Drottninggatan 14 i Karlstad. Det nya kontoret ska drivas av Sandra Larsson, Frida Johansson och Adam Hertzberg som tillsammans har 20 års erfarenhet i mäklarbranschen.

 • Bjurfors säljer Göteborgs hetaste trendbygge

  Nu står det klart att Bjurfors får det prestigefyllda uppdraget att sälja de 20 lägenheterna i Tapajos uppmärksammade projekt Dock District i Majorna, Göteborg. Inspirationen till projektet kommer från New York och London, och intresset för att bo här kokar.

Visa fler nyheter