Nyheter

Här hittar du nyheter från Bjurfors.

Du som är journalist är välkommen att besöka vårt pressrum på Mynewsdesk.

Nyheter från Bjurfors fastighetsmäklare

 • Bjurfors öppnar i Sundsvall

  Elin Riklander, Julia Berggren och Ingela Lundgren Backlund - tillsammans med över 40 års erfarenhet i mäklarbranschen - öppnar nu Bjurfors första kontor i Västernorrlands län.

 • Bjurfors öppnar i Ystad

  Bjurfors fortsätter sin satsning och etablerar nu sitt artonde kontor i Skåne.
  – För att kunna leverera den absolut bästa servicen och kunskapen kring en lyckad bostadsaffär är det viktigt att finnas där kunderna finns, nätverk både på säljare- och på köparsidan är vitalt idag, säger Mattias Larsson, vice VD på Bjurfors Skåne.

 • Bjurfors öppnar i spanska Nerja

  Bjurfors, en av Sveriges största privatägda mäklarkedjor, förstärker nu sin utlandsverksamhet ytterligare och öppnar nytt kontor i Nerja, kedjans femte i Spanien.

 • Svenskarna positiva till amorteringskrav

  Regeringen gav på torsdagen grönt ljus till Finansinspektionens förslag om skärpta amorteringskrav. En ny SIFO-undersökning från mäklarfirman Bjurfors visar att en majoritet av svenska folket ställer sig positiva till Finansinspektionens förslag. Bjurforsmäklare konstaterar dock att förslaget riskerar att stänga ute vissa grupper från bostadsmarknaden.

 • Drömstart för Bjurfors Örebro

  Efter senaste verksamhetsåret konstaterar Bjurfors mäklare i Örebro att försäljningen gått långt bättre än de vågat tro. De väljer att fortsätta satsa och rekrytera ännu en mäklare.

Visa fler nyheter