Bjurfors Stockholm rekryterar tung marknadschef från mäklarbranschen

- Stockholm

Bjurfors har anställt Peter Austler som ny marknadschef för Bjurfors Stockholm. Han beräknas tillträda sin nya tjänst den 7 oktober i höst.
– Peter Austler blir en viktig medarbetare i arbetet med att ytterligare stärka Bjurfors position på Stockholmsmarknaden, säger Bjurfors Sveriges VD Ola Lundqvist.

Peter Austler kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling där han har arbetat som chef för affärsutveckling och marknadschef. Han har en bred bakgrund inom marknadskommunikation och dessutom från ett antal kända reklambyråer såsom Saatchi & Saatchi, Ogilvy & Mather och BerntzonBylund.
– Bjurfors är ett starkt och gediget varumärke med mycket gott renommé. Mitt jobb blir att göra Bjurfors ännu mer känt för stockholmare och berätta för människor som går i bostadsbytartankar varför Bjurfors är ett av Sveriges bästa och mest kompetenta mäklarföretag. Bjurfors Stockholm är ett bolag som verkligen andas framtid med många yngre kompetenta medarbetare! Det kändes från första stund, vilket gör det än mer inspirerande att få vara med på denna resa när man nu storsatsar i min födelsestad: Stockholm!

Ola Lundqvist, VD Bjurfors Sverige och en av varumärkets två ägare kommenterar:
– Vi förvärvade Bjurfors Sverige 2009 och har under de här fyra åren satsat mycket på expansion, både på de orter där vi är verksamma och till nya orter. Vi har stärkt vår position i Stockholm med ett stort antal nya lokala mäklarkontor, vi har öppnat nya kontor i Linköping, Halmstad, Båstad och nu senast i Västerås. Samtidigt är vi det största mäklarföretaget i både Göteborg och Malmö.

Han fortsätter:
– Vi är nu mycket glada att ytterligare kunna förstärka vår organisation i Stockholm med en så tung profil från mäklarbranschen. Peter kommer att stärka upp Bjurfors totala marknadsfunktion där vi redan idag har tio medarbetare, och han kommer att ha ett nära samarbete med våra marknadschefer i Göteborg och Malmö. Vår plan ligger fast; vi vill fortsätta expandera, både till nya orter och på de orter där vi redan finns, och här blir Peter en mycket viktig medarbetare för Stockholmsmarknaden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Austler, Marknadschef, Bjurfors Stockholm
0709-76 91 10

Ola Lundqvist, VD, Bjurfors Sverige
0708-24 52 69