Avtal mellan HSB Malmö och Bjurfors

- Malmö

Sedan 1 juli erbjuds alla HSB Malmös medlemmar som säljer sin bostad via Bjurfors ett förmånligt pris. Avtalet innebär även att Bjurfors erbjuder alla bostadsrättsföreningar inom HSB Malmö hjälp med uthyrning av lokaler.

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag, med 70 mäklare placerade på de tio lokala kontoren i Öresundsregionen. Sju av kontoren finns inom HSB Malmös område – ett i respektive Lomma, Höllviken och Trelleborg samt fyra i Malmö.

Även om samarbetet är nytt så är Bjurfors med sin branscherfarenhet väl förtrogna med HSBs värderingar och krav på kvalitet.

- Bara i Öresundsregionen har Bjurfors sålt 351 HSB-bostadsrätter under de senaste 12 månaderna. Vi är glada över samarbetet, och tror att våra medlemmar kommer att ha stor nytta av förmånen, säger Mia Gustafson, chef för Medlem och Kommunikation på HSB Malmö.
- Vi är stolta över samarbetet och ser fram emot att hjälpa HSBs medlemmar att göra riktigt bra bostadsaffärer, säger Mattias Larsson regionchef för Bjurfors Öresundsregionen. Redan idag har vi många medlemmar som gör sina affärer via oss och med ett långsiktigt samarbete kan alla våra mäklare ha ett ännu djupare engagemang i HSBs bostadsrättsföreningar.

För ytterligare information, kontakta:

Mia Gustafson, kommunikationschef HSB Malmö, telefon 0725-41 89 79 eller 010- 442 30 70, e-post:

Mattias Larsson, regionchef Bjurfors Öresundsregionen, telefon 040-608 30 21, e-post: