Bjurfors Näringsliv förstärker i Stockholm och Göteborg

- Under våren har vi märkt av stor efterfrågan på våra tjänster från både den kommersiella fastighetsmarknaden och från lokaluthyrningsmarknaden i såväl Stockholm som Göteborg och Malmö, säger Ola Lundqvist, VD för Bjurfors Sverige.

Vi är därför glada att nu utöka med fler mäklare både i Stockholm och Göteborg för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, och för att ge våra kunder bästa möjliga service.
- Vi har just förstärkt Bjurfors Näringslivs Stockholmskontor med Larssan Lundberg, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv. Larssan har varit verksam som fastighetsmäklare, både på den privata och på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 2007.
Med en bakgrund som utbildad fastighetsförvaltare, erfarenhet av att driva fastighetsbolag samt att han har haft styrelseengagemang har han en bred kompetens inom fastighetsområdet. Larssan kommer att arbeta med transaktioner och lokaler i Stockholmsregionen. Larssan kommer närmast från Skandiamäklarna, där han under de senaste åren varit kontorschef.
- Therese Persson förstärker Bjurfors Näringslivs Göteborgskontor. Hon har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har varit verksam inom förmedling av kommersiella fastigheter sedan 2006. Therese arbetar med förmedling av kommersiella fastigheter i Västsverige, och kommer närmast från APF Management AB i Trollhättan, berättar Viktor Gustafsson på Bjurfors Näringsliv i Göteborg.

Och även på den skånska fastighetsmarknaden är efterfrågan på kommersiella fastighetstjänster stor. Här förstärktes organisationen med ytterligare en mäklare förra året, då Mats Lundberg startade upp.

- Vi har väldigt mycket att göra trots att vi avslutade ett flertal större affärer före sommaren. Fortsätter det så här behöver vi sannolikt snart nyanställa igen och då kanske även utöka med lokaluthyrning, säger Torbjörn Persson på Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen.

För ytterligare information, kontakta:

Ola Lundqvist, VD Bjurfors Sverige
Telefon: 0708-24 52 69
E-post: