Hoppa till innehåll

Hon vann tävlingen - Bjurfors skänker 49.000 kr till Barncancerfonden

Det blev Olivia Nilsson från Malmö som drog längsta strået i Bjurfors tävling ”1 krona”. Det betyder att Olivia betalar 1 krona i mäklararvode, medan Bjurfors skänker 49.000 kronor till välgörenhet.Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne, gratulerar vinnaren Olivia Nilsson.

Det blev Olivia Nilsson från Malmö som drog längsta strået i Bjurfors tävling ”1 krona”. Det betyder att Olivia betalar 1 krona i mäklararvode, medan Bjurfors skänker 49.000 kronor till välgörenhet.

”Sälj din bostad för bara 1 krona”. Med den uppmaningen påannonserade Bjurfors Skåne i höstas en tävling som gick ut på att alla som tecknade förmedlingsuppdrag med Bjurfors hade chansen att bara behöva betala 1 krona i mäklararvode. Resterande del av arvodet lovade Bjurfors att skänka till Barncancerfonden.

Nu är tävlingen avgjord, och den lyckliga vinnaren Olivia Nilsson betalar bara 1 krona i mäklararvode - samtidigt som Barncancerfonden kommer att ta emot en check från Bjurfors på 49.000 kronor i samband med Malmö Redhawks arrangemang Hockeyns dag måndagen den 18 februari i Malmö Arena.

Grattis Olivia - och grattis Barncancerfonden!

Missa inte Hockeyns dag 18/2 - fri entré i Malmö Arena!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}