Hon vann tävlingen - Bjurfors skänker 49.000 kr till Barncancerfonden

Det blev Olivia Nilsson från Malmö som drog längsta strået i Bjurfors tävling ”1 krona”. Det betyder att Olivia betalar 1 krona i mäklararvode, medan Bjurfors skänker 49.000 kronor till välgörenhet.Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne, gratulerar vinnaren Olivia Nilsson.

Det blev Olivia Nilsson från Malmö som drog längsta strået i Bjurfors tävling ”1 krona”. Det betyder att Olivia betalar 1 krona i mäklararvode, medan Bjurfors skänker 49.000 kronor till välgörenhet.

”Sälj din bostad för bara 1 krona”. Med den uppmaningen påannonserade Bjurfors Skåne i höstas en tävling som gick ut på att alla som tecknade förmedlingsuppdrag med Bjurfors hade chansen att bara behöva betala 1 krona i mäklararvode. Resterande del av arvodet lovade Bjurfors att skänka till Barncancerfonden.

Nu är tävlingen avgjord, och den lyckliga vinnaren Olivia Nilsson betalar bara 1 krona i mäklararvode - samtidigt som Barncancerfonden kommer att ta emot en check från Bjurfors på 49.000 kronor i samband med Malmö Redhawks arrangemang Hockeyns dag måndagen den 18 februari i Malmö Arena.

Grattis Olivia - och grattis Barncancerfonden!

Missa inte Hockeyns dag 18/2 - fri entré i Malmö Arena!