Mäklare i Skåne

Hitta mäklare i Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City

Ska du köpa, sälja eller värdera bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Malmö City kan du känna dig trygg och säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på centrala Malmö och områden som bland annat Rörsjöstaden, Västra hamnen, Slussen och Davidshall. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Med Bjurfors som din mäklare i centrala Malmö guidar våra specialiserade fastighetsmäklare dig tryggt och säkert genom hela din bostadsaffär. Du får också tillgång till vårt nationella kontaktnät och våra kontor i hela Sverige. Bara i Skåne har vi 21 kontor och cirka 190 medarbetare.

Som en av landets äldsta privatägda mäklare har vi sedan starten 1965 arbetat dedikerat för att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga bostadsaffärer.
Det gör vi med branschens mest engagerade mäklare – som på ett tryggt och säkert vis guidar dig genom hela affären. Tack vare Bjurforsmetoden, en välbeprövad affärsprocess i sju delar, säkrar vi kvaliteten i varje steg av din bostadsaffär.
I vårt stora intressentregister Boagenten har vi över 74.000 köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera hus eller lägenhet, köpa eller sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Skåne. Varmt välkommen till Bjurfors Malmö City!

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Få specialisternas bästa råd om bostadsmarknaden i Malmö.