Bjurfors Exklusiv - det handlar om livskvalitet

Bjurfors Exklusiv förmedlar boendekvalitet utöver det vanliga. Under många år har vi haft förmånen att förmedla drömvillor, paradvåningar och vindsvåningar av internationell klass - i storstäder, för storstadsmänniskor och på attraktiva orter både i Sverige och utomlands.

I vårt gedigna nätverk har vi kunder från hela världen, köpare som är ute efter ökad livskvalitet. Det är då vi gör skillnad med vår träffsäkra marknadskännedom, vår energi och vårt personliga engagemang i varje affär.

  • Vårt aktiva nätverkande, i kombination med Bjurforskontorens lokalisering, leder till att vi fångar upp landets flyttströmmar.
  • Vi fokuserar på flyttströmmar i storstadsregioner som präglas av tillväxt, karriärmöjligheter och välordnat semesterfirande. På så sätt marknadsför vi din bostad till spekulanter i landets större städer och utomlands.
  • Vårt nätverk som möjliggör affärerna engagerar inte bara svenska och utländska privatpersoner, utan också banker och bolag inom advokat- och revisionssektorn samt stora och internationella företag.

Detta gör att Bjurfors är bäst på att matcha rätt köpare med rätt säljare.

Sälj din bostad med Bjurfors Exklusiv

FÖRBEREDELSER. Noga utvalda samarbetspartners i en kvalitetssäkrad arbetsmetod är en del av vår framgång. Vi jobbar med de bästa fotograferna, de vassaste inredarna, allt förpackat i ett exklusivt designkoncept.

PERSONLIGT KONTAKTNÄT. Vi ser varje affär som en del i en livslång relation med varje enskild kund. Våra specialiserade mäklare har ett gediget personligt kontaktnät både på den lokala marknaden som i övriga storstäder och internationellt.

MARKNADSFÖRING. Kraftfullt marknadsföringspaket innefattande både digitalt och tryckt media noga anpassat efter rätt kundsegment. Som komplement erbjuder vi även internationell exponering.

Välkommen att kontakta oss på eller kontakta våra mäklare så berättar vi mer.