Varför Bjurfors?

När du väljer att sälja din bostad via oss på Bjurfors får du all den hjälp och kunskap du behöver för att göra en riktigt bra affär. Oavsett om du är redo att sälja nu eller i framtiden har vi vår kvalitetssäkrade arbetsprocess Bjurforsmetoden, ett omfattande kontaktnät och kompetensen som gör att du får ut det mesta möjliga av din bostadsaffär.

På Bjurfors arbetar vi efter Bjurforsmetoden, en kvalitetssäkrad arbetsmetod i sju steg som vi använder oss av för att säkra kvaliteten genom hela affärsprocessen. Från första mötet till uppföljningen efteråt. Tillsammans med vårt köparregister Boagenten, som har tusentals köpklara och aktiva spekulanter, skapar det de bästa förutsättningarna för oss att matcha rätt köpare med rätt bostad.

Utvärdera oss - för din skull

När du ska sälja din bostad ska du inte nöja dig med en bra mäklare. Vi på Bjurfors vill ständigt utvecklas och bli bättre på det vi gör, för att göra din affär mer än bara bra. Därför följer vi alltid upp våra affärer med en utvärderingsenkät som hjälper oss att utvecklas och förbättra vårt arbete.