Hoppa till innehåll
. Tallmyrslingan 12 - Bjurfors

Gediget och friköpt fulltimmersfjällhus med andlöst förtrollande vacker utsikt mot Högfjället!

  • 116 kvm
  • 7 rum
  • 10 700 000 kr

Högfjället, Malung-Sälen

Tallmyrslingan 12

Utgångspris:
10 700 000 kr
Antal rum:
7
Boarea:
116 kvm
Tomtarea:
432 kvm
Typ:
Friliggande villa

Gediget och friköpt fulltimmersfjällhus med andlöst förtrollande vacker utsikt mot Högfjället!

Beskrivning

Gediget och friköpt fulltimmersfjällhus med andlöst förtrollande vacker utsikt mot Högfjället! Ni erbjuds här ett rofyllt lugn i ett böljande vinterlandskap med ett direkt ski-in/ski-outläge från huset! Detta drömfjällboende har försetts med genomgående påkostade och välvalda material så som vackert skiffergolv och en murad öppen spis i täljsten som ger er en exklusiv helhetskänsla – Perfekt för er med höga krav på ert fjällboende! Såväl vinter- som sommartid bor ni med direkt anslutning till några av de vackraste miljöerna Sälenfjällen har att erbjuda. Läget här är oslagbart för både dig som söker lugnet och närheten till längdskidspåren men samtidigt vill ha det mer pulserade livet i skidbackarna på bekvämt avstånd.

Husets planlösning är optimalt anpassad och erbjuder gott om utrymme att umgås på! I den inbjudande allrumsdelen njuter ni både av utsikt genom de stora fönsterpartierna och av värmen från den rejäla murade öppna spisen i massiv täljsten. Här skapas en fantastisk känsla av ljus och rymd tack vare takhöjden i ryggåstaket. I anslutning till sällskapsytorna finns ett stilfullt och fullutrustat kök med matplats. Även gott om sovplatser finns i huset med 10-12 fasta sängplatser plus möjlighet till extraplatser vid behov. På entréplanet ryms tre sovrum varav ett med dubbelsäng och de andra två med våningssängar med 120 cm bred underslaf. Dessutom finns på det generöst tilltagna loftet som nås via allrummet ytterligare sällskapsytor med bäddsoffa och tv samt två sovalkov med totalt fyra sovplatser. För den ultimata fjällupplevelsen finns självklart ett rymligt badrum med både bastu och dubbla duschplatser. Även en extra WC finns på entréplanet.

Via allrumsdelen nås den härliga altanen på husets baksida med utsikt mot fjälltopparna. På husets framsida finns plats för parkering av bilar och intill entrén finns ett rymligt förråd.

Huset säljs möblerat. Goda möjligheter till bra hyresintäkter om så önskas.

För längdfantasten har du längdspåren 25 meter bort, här kan du välja på en tur upp på fjället mot Hemfjällsstugan eller Storfjällsgraven alternativt mot Högfjällshotellet med varierande längdspår där du även kan ta dig vidare mot östra Tandådalen och Kalven runt. Även fina skoterleder upp på Storfjället samt bort mot Högis finns utanför dörren. För utförsåkaren finns anslutningslift både till Högfjället och Lindvallen med totalt 51 pister samt gott om restauranger och nöje.

Sommartid utgår flera av Sälens mest populära vandrings- och cykelleder från Gammelgården. Här njuter du av böljande fjällmiljö och vacker utsikt. För gourmanden har du mysiga Gammelgården med såväl våffelstuga som välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt som närmaste granne. På andra sidan Fjällvägen finns Appetito med det italienska köket kombinerat med den lokala råvaran. På gångavstånd har du Högfjällshotellet med ett brett urval av kulinariska höjdpunkter med allt från steakhouse till gourmetmat både för stora och små. Här finns även flertalet barer och upplevelser med allt från Fjällbio till spa.

Välkomna med er intresseanmälan till Andreas Rutqvist på Bjurfors!

Interiör

Interiör: HALL – Funktionell hall med skiffergolv och timrade väggar. Bra med avhängningsyta och förvaring av ytterkläder och skor.

ALLRUM – Vidare in i huset öppnas helt makalöst trivsamma sällskapsytor upp sig i en allrumsdel. Här njuter ni av både den vackra öppna spisen som är murad i massiv täljsten, utsikten genom de stora fönsterpartierna och den fantastiska takhöjden i ryggåstaket. Soffor från Chesterfield. Skiffergolv och timrade väggar. Utgång till husets altan via allrummet.

KÖK/MATPLATS – I anslutning till sällskapsytorna finns ett funktionellt och fullutrustat kök med smakfull köksinredning. Köket har försetts med vita skåpsluckor och svart laminatbänkskiva. Maskinell utrustning från Siemens i form av spishäll, ugn, spisfläkt, inbyggnadsmikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Intill köket finns en matplats invid fönsterpartiet. Skiffergolv och timrade väggar.

SOVRUM – Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Enstavsgolv i oljad ek och timrade väggar.

SOVRUM – Sovrum med platsbyggd våningssäng med 120 cm bred underslaf och 80 cm bred överslaf. Enstavsgolv i oljad ek, timmer samt träpanel på vägg.

SOVRUM – Ytterligare ett sovrum i bra storlek som försetts med platsbyggd våningssäng med 120 cm bred underslaf och 80 cm bred överslaf. Enstavsgolv i oljad ek, timmer samt träpanel på vägg.

BADRUM/BASTU – Generöst tilltaget badrum som utrustats med både dubbla duschplatser och bastu för den ultimata fjällupplevelsen. Här finns även tvättmaskin och torktumlare placerat. I anslutning till badrummet finns en WC samt handfat i urholkad sten på halvstock. Skiffer på golv och i duschplats. Timmer och träpanel på vägg.

WC – Praktiskt med en extra WC som försetts med skiffergolv och timmer samt träpanel på vägg. Handfat i urholkad sten på halvstock.

LOFT – En trappa upp på loftet finns både extra sällskapsytor och flexibla sovplatser. Här ryms både bäddsoffa och två sovalkov med två 90 sängar i varje del. Ekgolv och träpanel på vägg.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Andreas Rutqvist

Håll koll på detta objekt

  • Fastighetskarta

Planritning

Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Fastighetsbeteckning

Västra Sälen 5:616

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
10 700 000 kr
Rum
7
Antal sovrum
5
Boarea
116 kvm*
Tomtarea
432 kvm

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan - fulltimmer
Byggår
2015
Fasad
Timmer
Grund
Betongplatta på mark
Stomme
Timmer
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Takbeklädnad
Torv
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Planbestämmelser

Detaljplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 853 000 kr
Byggnadsvärde
2 111 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 200 000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Karta

Tallmyrslingan 12

Tallmyrslingan 12

78067 Sälen

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Tallmyrslingan 12