Eldsberga, Halmstad

Alslöv 543 Hägnaden

Såld, 2018-02-06
Besiktigad
Slutpris
1 905 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
6700 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
77 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Martina Ivansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0730254521
  Telefon: 035-299 04 96

 • Extra kontaktperson

  Anette Gudmundsson Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 035-299 04 91

Området

Att bo i Eldsberga

Eldsberga ligger ca 12 km söder om Halmstad centrum. Här bor du nära naturen och tar dig lätt in till centrum med buss eller bil om du skulle vilja ha mer än ortens utbud av service. Här finns bl a livsmedelsbutik, pizzeria och frisör och det är bara ca 4 km till Gullbrannas, Laxviks eller Tönnersas stränder.

Eldsbergabygden sträcker sig från havet i väster till skogen i öster. Här finns hav och sjö, landsbygd och tätort, många intressanta platser och en spännande historia. Du kan ta del av den bl a genom att besöka hembygdsgården Dammen på orten. Det är en aktiv förening som håller till i husen kring gården. Här finns bl a bagarstuga, snickarboa och smedja och man anordnar bl a midsommarfest, kulturvandringar, kulturafton och julstuga.

På Gullbrannagården anordnas också en hel del aktiviteter. Dit tar du dig lätt på cykel och får till på köpet en trivsam färd genom böljande landskap.

Golfbanan i Tönnersjö är en 18-hålsbana med hög standard på greenerna. Det finns också en pay & playbana som är något utöver det vanliga.

Köpa eller sälja bostad i Eldsberga? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.