Gullbrandstorp, Halmstad

Grangatan 46

Såld, 2018-08-23
Besiktigad
Slutpris
7 350 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
7307 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
191 kvm / 78 kvm

  • Ansvarig mäklare

    Nils Bäckström

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 035-299 04 92

Bilder

Området

Att bo i Gullbrandstorp

Gullbrandstorp ett samhälle beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad. Gullbrandstorp är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, bad och centrum. Bussförbindelser till Halmstad är goda och det finns en cykelbana från Gullbrandstorp till Halmstad. Inom 5 minuter bilavstånd har man köpcentrumet Flygstaden där även flygplatsen ligger.

Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor. Det finns även en fotbollsklubb i Gullbrandstorp, GAIS (Gullbrandstorps Allmänna Idrotts-Sällskap) som spelar på Gullevi IP.

Till havet har du ca 3 km och närmast är Vilshärad med fina stränder. Det går en cykelbana hela vägen till Vilshärad.

Ortens befolkning är stadd i tillväxt, och tämligen mycket nybyggnation av villor sker. Den förbättrade vägstandarden till centralorten, samt ortens närhet till Vilshärad, Ringenäs, Frösakull och Haverdal bidrar till befolkningsökningen. Mitt i orten finns affären Tempo och en pizzeria. I utkanten av Gullbrandstorp finns det flera hästgårdar.

Köpa eller sälja bostad i Gullbrandstorp? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.