Gullbrandstorp, Halmstad

Oxelgatan 6

Såld, 2018-02-22
Slutpris
3 900 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
963 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
108 kvm / 80 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Nils Bäckström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 035-299 04 92

 • Extra kontaktperson

  Anette Gudmundsson Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 035-299 04 91

Området

Att bo i Gullbrandstorp

Gullbrandstorp ett samhälle beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad. Gullbrandstorp är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, bad och centrum. Bussförbindelser till Halmstad är goda och det finns en cykelbana från Gullbrandstorp till Halmstad. Inom 5 minuter bilavstånd har man köpcentrumet Flygstaden där även flygplatsen ligger.

Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor. Det finns även en fotbollsklubb i Gullbrandstorp, GAIS (Gullbrandstorps Allmänna Idrotts-Sällskap) som spelar på Gullevi IP.

Till havet har du ca 3 km och närmast är Vilshärad med fina stränder. Det går en cykelbana hela vägen till Vilshärad.

Ortens befolkning är stadd i tillväxt, och tämligen mycket nybyggnation av villor sker. Den förbättrade vägstandarden till centralorten, samt ortens närhet till Vilshärad, Ringenäs, Frösakull och Haverdal bidrar till befolkningsökningen. Mitt i orten finns affären Tempo och en pizzeria. I utkanten av Gullbrandstorp finns det flera hästgårdar.

Köpa eller sälja bostad i Gullbrandstorp? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.