Halmstad - Söder, Halmstad

Patrikshillvägen 8

Såld, 2018-01-16
Slutpris
1 925 000 kr
Avgift
4 210 kr
Antal rum
2
Boarea
66 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

  • Ansvarig mäklare

    Nils Bäckström

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 035-299 04 92

Området

Att bo i södra Halmstad

Centralt men ändå ostört och med egen identitet. Med sitt centrala, bara tio minuters promenad från centrum, men ändå ostörda läge utmed Nissan är Söder ett av Halmstads allra mest attraktiva bostadsområden. Söder i Halmstad håller snabbt på att förvandlas till en centrumnära del av staden med ett modernt och exklusivt boende. Samtidigt kommer den charm och småskalighet som idag präglar området att finnas kvar.

Det centrala läget samt närheten till Nissan och havet tas tillvara för bostadsbebyggelse. Med de nya bostadskvarter som nu växer upp på Söderkaj tar Halmstad ett steg mot att vända ansiktet mot vattnet.

Närheten till havet och naturen tar sig också uttryck i Prins Bertils stig som längs Nissan löper rakt genom Söderkaj. Naturstigen leder vidare genom Aleskogen, förbi Simstadion ut mot Grötvik och Tylösand.

Köpa eller sälja bostad i södra Halmstad? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.