Halmstad - Söder, Halmstad

Södra Vägen 41

Såld, 2021-01-18
Slutpris
2 550 000 kr
Avgift
2 769 kr
Antal rum
2
Boarea
52 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Nils Bäckström

    Fastighetsmäklare/Franchisetagare

    :
    Telefon: 035-299 04 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i södra Halmstad

Centralt men ändå ostört och med egen identitet. Med sitt centrala, bara tio minuters promenad från centrum, men ändå ostörda läge utmed Nissan är Söder ett av Halmstads allra mest attraktiva bostadsområden. Söder i Halmstad håller snabbt på att förvandlas till en centrumnära del av staden med ett modernt och exklusivt boende. Samtidigt kommer den charm och småskalighet som idag präglar området att finnas kvar.

Det centrala läget samt närheten till Nissan och havet tas tillvara för bostadsbebyggelse. Med de nya bostadskvarter som nu växer upp på Söderkaj tar Halmstad ett steg mot att vända ansiktet mot vattnet.

Närheten till havet och naturen tar sig också uttryck i Prins Bertils stig som längs Nissan löper rakt genom Söderkaj. Naturstigen leder vidare genom Aleskogen, förbi Simstadion ut mot Grötvik och Tylösand.

Köpa, sälja eller värdera bostad i södra Halmstad? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.