Snöstorp, Halmstad

Målgången 15

Såld, 2020-11-19
Slutpris
3 850 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
311 kvm
Typ
Parhus
Boarea
127 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Nils Bäckström

    Fastighetsmäklare/Franchisetagare

    :
    Telefon: 035-299 04 92

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Snöstorp

Snöstorp är en stadsdel i Halmstad som kännetecknas av sin vackra sexkantiga kyrka som ligger mitt i samhället. Snöstorp är ett område som bjuder på stor trivsel och trygghet - såväl för småbarnfamiljen som för dig som är lite äldre, här finner man även pizzeria, skola (Snöstorpsskolan F-5), fritids och konditori.

I Snöstorp ligger Snöstorps IP som är hemmaplan för fotbollsklubben Snöstorp Nyhem FF. Snöstorp består av ett antal områden: Gamla Snöstorp, Lågagård, Brogård och Kammerslyckan. Snöstorp ligger väldigt nära köpcentrumet Hallarna där du finner all kommersiell service. Med cykelavstånd till Sannarp som är Halmstads största idrottsanläggning finner du Halmstad Arena, Sannarps simhall med spännande vattenland och ishall. Här finns även ett stort antal gräs och konstgräsplaner att tillgå. Är du häst och travintresserad så är det gångavstånd till travbanan. Till Halmstads centrum är det 6 km och det finns bra bussförbindelser och cykelbanor.

Fylleåns dalgång med betesmarker, våtmarker och fuktmiljöer går längs norra delen av Fyllinge, via Snöstorp till Brogård och är ett populärt strövområde som ger de boende i området tillgång till fina naturupplevelser.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Snöstorp? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.