Snöstorp, Halmstad

Syrsevägen 12

Såld, 2018-03-21
Besiktigad
Slutpris
2 700 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
527 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
110 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Nils Bäckström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 035-299 04 92

 • Extra kontaktperson

  Anette Gudmundsson Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 035-299 04 91

Området

Att bo i Snöstorp

Snöstorp är en stadsdel i Halmstad som kännetecknas av sin vackra sexkantiga kyrka som ligger mitt i samhället. Snöstorp är ett område som bjuder på stor trivsel och trygghet - såväl för småbarnfamiljen som för dig som är lite äldre, här finner man även pizzeria, skola (Snöstorpsskolan F-5), fritids, konditori samt scoutverksamhet.

I Snöstorp ligger Snöstorps IP som är hemmaplan för fotbollsklubben Snöstorp Nyhem FF. Snöstorp består av ett antal områden: Gamla Snöstorp, Lågagård, Brogård och Kammerslyckan. Snöstorp ligger väldigt nära köpcentrumet Stenalyckan/Eurostop där du finner all kommersiell service. Med cykelavstånd till Sannarp som är Halmstads största idrottsanläggning finner du Halmstad Arena, Sannarps simhall med spännande vattenland och ishall. Här finns även ett stort antal gräs och konstgräsplaner att tillgå. Är du häst och travintresserad så är det gångavstånd till travbanan. Till Halmstads centrum är det 6 km och det finns bra bussförbindelser och cykelbanor.

Fylleåns dalgång med betesmarker, våtmarker och fuktmiljöer går längs norra delen av Fyllinge, via Snöstorp till Brogård och är ett populärt strövområde som ger de boende i området tillgång till fina naturupplevelser.

Köpa eller sälja bostad i Snöstorp? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.