Vallås, Halmstad

Kornhillsvägen 23 A

Såld, 2017-11-09
Slutpris
1 200 000 kr
Avgift
4 792 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Boarea
75 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Lina Svensson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig

  :
  Telefon: 035-299 04 94

 • Extra kontaktperson

  Martina Ivansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0730254521
  Telefon: 035-299 04 96

Bilder

Området

Att bo i Vallås

Tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du bostadsområdet Vallås, en egen stadsdel med låga flerbostadshus, villor och radhus samt ett eget centrum. Området Vallås befolkas av ca 6 000 personer. Här finns stora generösa grönområden, fina promenadstråk, motionsslinga och gott om bollplaner och lekplatser. Boendet på Vallås passar såväl det äldre paret som barnfamiljen. Det finns väl utbyggd äldrevård i form av Vallås äldreboende och Dalsbo gruppboende.

Det finns fem förskolor i området vilka är Rännebackens, Växthusets, Vallgårdens, Ängsgårds och Ängalyckans förskola. Grundskolan är Vallåsskolan F-9. Här finns en fritidsgård för ungdomar upp till 18 år, bibliotek, vårdcentral, folktandvård och apotek. Här hittar du också en stor livsmedelsbutik, café, hotell och restaurang blomsteraffär samt två pizzerior. I närheten finns även Eurostops köpcentrum med ett stort utbud av butiker och service. På Vallås hittar du även Halmstads travbana med Sprintermästaren som årligt återkommande event. Halmstad Arena med Sannarps simhall med spännande vattenland och ishall är beläget inom cykelavstånd. Vallås ligger 6 km från centrum och det finns bra bussförbindelser samt cykelbanor.

Vallås naturpark är en stadsnära skog och halvöppen terräng i anslutning till bostadsområdet Vallås. I naturområdet finns ett antal större och mindre dammar. Här finns en ekolekplats med naturtema. Skogsområdet nära E6:an består till stor del av tall. Hälsans stig löper genom området samt ett motionsspår som är upplyst.

Öster om Vallås villaområde ligger Skedalahed, ett före detta militärt övningsområde som idag ett populärt rekreationsområde med både öppen terräng och skogsmiljö.

Köpa eller sälja bostad i Vallås? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Vallås, Halmstad

  Budgivning pågår
  Adress
  Älesvägen 10C
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 996 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48 kvm