Hoppa till innehåll
Strax utanför Frillesås centrum ligger denna fastighet som söker ny ägare. Einars väg 40 - Bjurfors

Husdrömmen kan bli sann

  • Såld, 2021-04-19
  • 1 170 000 kr

Frillesås, Kungsbacka

Einars väg 40

Slutpris:
1 170 000 kr
Tomtarea:
1520 kvm
Typ:
Villatomt

Mäklare

Bilder

  • Strax utanför Frillesås centrum ligger denna fastighet som söker ny ägare
  • På tomten står idag ett mindre hus om 38 kvm, en mindre garagebyggnad och friggebod
  • Lantligt men ändå nära grannar
  • Frillesås centrum och många fina badvikar ligger bara 10 minuter med bil.
  • I närheten ligger också Sjögärdes golfklubb

Om Frillesås

Mäklaren om Frillesås

BO I SOMMARPARADISET FRILLESÅS
Frillesås är en kändis bland västkustens sommarorter och man har länge vallfärdat hit under sommarhalvåret. När du bor här kan du njuta av ortens lugn året om.

HITTA DITT FAVORITBAD
Med tanke på alla vackra badplatser som finns här är det inte konstigt att en stor del av livet i Frillesås handlar om sol och bad. Orten ligger 23 km söder om Kungsbacka och är ett klassiskt sommarresmål. Torstensvik och Landabukten är omtyckta badplatser med långgrunda sandstränder. Stråvalla strand är kanske en av västkustens vackraste stränder och hit tar du dig på bara några minuter. Vid havet ligger också moderna Vallersvik Konferens- och Semestercenter som sommartider anordnar aktiviteter för hela familjen. Du har också nära till sjön Lygnern som bjuder både på fina bad och fiske.

Kungsbacka kommun erbjuder flera fina golfbanor där Sjögärde Nya Golfklubb är den närmsta. Vacker natur omger 18-hålsbanan som ligger i en öppen och levande jordbruksbygd. För dig som är sportintresserad finns här flera föreningar. Med Frillesås FF kan du spela fotboll, handboll och innebandy. Frillesås Bandy spelar sina hemmamatcher på Sjöaremossen och är en populär klubb på orten.

BRA KOMMUNIKATIONER
I takt med att infrastrukturen har byggts ut har antalet året-runt-boende ökat. Busskommunikationerna till Kungsbacka är smidiga och här finner du shopping och restauranger i klass med storstadens. Vill du därifrån ta dig vidare till Göteborg går pendeltåget regelbundet.

Under de senaste åren har kommunen haft en hög utbyggnadstakt av förskoleplatser då behoven har varit växande. Så i Frillesås med omnejd har du både kommunala och enskilda förskolor. Grundskolorna i kommunen har olika inriktningar och kommunens målsättning är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö. Gymnasium finner du inne i Kungsbacka.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Frillesås? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?