Behagfull takvåning mitt i vår levande innerstad
På förhand
Utgångspris
3 200 000 kr
Avgift
3 600 kr
Antal rum
2
Boarea
79 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja

Behagfull takvåning mitt i vår levande innerstad

Vi presenterar nu en mycket smakfull takvåning i Kungsbacka innerstad om hela 79 kvadratmeter. Här bor du bekvämt med gångavstånd till allt!

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna upp till en av få takvåningar i vår uppskattade innerstad.
Luftig hall med gott om plats för förvaring och på bara några steg från hallen tar sällskapsytorna snabbt över. Genomgående ljusa väggar klär in bostaden och inger en fridfull känsla. Ett avskilt och modernt kök i sobra färger gifter sig fint med kökets köksinredning från Siemens. Här blir matlagningen till en fröjd medan matgästerna kan hänga vid köksbaren och bara njuta. Vid större middagsbjudningar flyttar ni från köket ut till vardagsrummet som rymmer riklig plats för större middagsbord samt TV-hörna. Stora härliga takfönster stänker in ljus över det helt magiska kvadratmeterna som vardagsrummet har att erbjuda. Tillbaka i köket som har överhövan av förvaring och plats för matbord med fönster ut mot innergården. Här finner ni utgången till bostadens balkong med härlig utsikt över takåsarna. Bostadens sovrum är ljust och luftigt där du sover lugnt och rofyllt om natten. Sovrummet har god förvaring i form av en garderobsvägg.

Som boende i Kungsbacka innerstad bor du med gångavstånd till allt. Utanför dörren finner du de gamla trähusen som präglar stadskärnan och bjuder på en pittoresk atmosfär med caféer, restauranger och butiker. Under sommarmånaderna trängs uteserveringarna runt det vackra torget och längs Kungsbackaån som slingrar sig genom stan. Många trevliga promenadstråk där du kan njuta av Kungsbacka ån som flyter intill och vidare ut mot Kungsbacka fjorden.

-Helt enkelt ett behagligt och luftigt boende med vackra grönområden med närhet till allt som kan tänkas önskas!

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Centralen 3 Kungsbacka
Antal lägenheter
14
Antal lokaler
2
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsförereningen Centralen 3 registrerades 2004-05-18.

Föreningens ekonomi

Uthyrning av lokaler bidrar till stabil ekonomi i föreningen.

Månadsavgift

Avgift
3 600 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 200 000 kr
Lägenhetsnummer
1202
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
79 kvm*

* Enligt säljaren och förvaltaren

Energideklaration

Utförd
Beställd

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Storgatan 4A

Storgatan 4A,
434 30 KUNGSBACKA

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kungsbacka - Centralt, Kungsbacka

  På förhand
  Adress
  Västergatan 7A
  Pris
  2 900 000 kr
  Månadsavgift
  3 065 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!