Unik vindsvåning i innerstaden med balkong
På förhand
Avgift
3 266 kr
Antal rum
3
Boarea
75,2 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Unik vindsvåning i innerstaden med balkong

Attraktiv hörnlägenhet där modernt möter klassiskt i stilren harmoni. Öppen planlösning med smakfulla materialval i stabil brf med låg avgift.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Västergatan 25 - Bjurfors
Mysig balkong högst upp (Säljarens bild). Västergatan 25 - Bjurfors
Mysig balkong högst upp (Säljarens bild)

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med tydlig småstadskaraktär utan att göra avkall på ett toppmodernt hem med alla önskvärda bekvämligheter erbjuds nu en riktig innerstadspärla. Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av hemmets genuina atmosfär och vindskaraktär. Bostaden har en genomtänkt planlösning med tilltagen takhöjd, takfönster och en spännande arkitektur med moderna materialval.
Hjärtat i bostaden är ett socialt genomgående rum med kök och vardagsrum i ett. Fönster i tre väderstreck förstärker den öppna känslan och ger ett generöst ljusinsläpp. Två rofyllda och praktiska sovrum med en inredd klädkammare i det större. Vidare fås ett helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork och egen tvättutrustning.

Brf Å-sidan är en omtyckt föreningen med sitt läge intill Kungsbackaån. Med ett toppmodernt inre, den avskärmande innergården och bekvämligheter som hiss och egen tvättutrustning saknas inget för ett bekvämt och praktiskt boende. För att säkerställa boendekvalitén är byggnaden extra ljudisolerad mellan våningsplanen samt ut mot gata och innergård.
Ett fantastiskt cityboende när det är som bäst!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Norrbro 5 Kungsbacka

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Å-sidan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
15
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsförening Å-sidan är en äkta förening bestående av ett bostadshus med totalt 15 bostadsrätter samt en verksamhetslokal med hyresrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2012 och fastigheten färdigställdes november 2013. Föreningens adress är Västergatan 25.

Gårdsplats/innergård

Gemensam mysig innergård

Gemensamma utrymmen

Cykelförvaring i innergården

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
377 kr
Försäkring
31 kr
Summa
408 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2017-06-26

Uteplats/balkong

Möblerbar loftgång samt tilltagen balkong som nås via kök/vardagsrum.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 266 kr

Ingår i avgiften: Värme och vatten
Ingår ej i avgiften: Obligatorisk tillägg om 299kr/mån avseende kabel-tv basutbud (Telia TV Lagom) samt bredband 100/100 fiber.

Ekonomi

Andel i föreningen
7,36926%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
00012
Våningsplan
4 av 4*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
75,2 kvm**

* Vindsvåning med gavelläge

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrättshus
Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Västergatan 25

Västergatan 25,
434 30 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy