Kungsbacka - Fors, Kungsbacka

Trumpetvägen 8

Besiktigad
Utgångspris
3 975 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
524 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
134 kvm

Visning

 • onsdag 27/5, KL 17:00 - 18:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

I omtyckta och barnvänliga Fors finner ni detta trivsamma gavelradhus med sociala ytor och stor hörntomt med gott om plats för hela familjen.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till detta trivsamma gavelradhus i barnvänliga Fors. Trumpetvägen 8 - Bjurfors
Välkommen till detta trivsamma gavelradhus i barnvänliga Fors
Ni välkomnas av en veranda och balkong i sydväst. Trumpetvägen 8 - Bjurfors
Ni välkomnas av en veranda och balkong i sydväst
I hallen finns gott om plats för ytterplaggen som döljs bakom skjutdörrsparti. Trumpetvägen 8 - Bjurfors
I hallen finns gott om plats för ytterplaggen som döljs bakom skjutdörrsparti
Badrum med dusch och i förlängning tvättstuga med utgång till altanen. Trumpetvägen 8 - Bjurfors
Badrum med dusch och i förlängning tvättstuga med utgång till altanen
Köket är i tidlöst vitt utförande med goda arbetsytor. Trumpetvägen 8 - Bjurfors
Köket är i tidlöst vitt utförande med goda arbetsytor
Köksön är ett omtyckt inslag för både matlagning och mingel. Trumpetvägen 8 - Bjurfors
Köksön är ett omtyckt inslag för både matlagning och mingel

Planskiss

Planlösning
Planskiss entréplan
Planlösning
Planskiss övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Trivsamt gavelradhus med stor härlig hörntomt i omtyckta Fors. Ett utmärkt hem för barnfamiljen med öppna sociala ytor på entréplan vilket ersätts av familjeytor med tre sovrum, allrum och badrum på övre plan. Gott om ljusinsläpp tillsammans med genomgående neutrala toner ger bostaden är harmoniskt intryck.

Från kök och vardagsrum nås altanen som löper runt huset och erbjuder sol från morgon till eftermiddag för att sedan ta vid igen på kvällskvisten. Altanen bjuder på plats för både grillkvällar med nära och kära samt en stunds avkoppling i en solsäng, allt överblickandes barnens lek på gräsmattan. Lägg därtill gott om förvaringsutrymmen med både varm- och kallförråd och ni har ett komplett hem för familjen.

Lugnt beläget i ett barnvänligt område med flera skolor och förskolor i närområdet. På några minuter nås Kungsbackas innerstad med dess utbud av butiker, restauranger, gym och shopping. Utmärkta kommunikationer och härlig natur är andra närliggande attribut. Varmt välkommen på visning!

Interiör

Välkommen till den ultimata bostaden för barnfamiljen. Stig in i hallen som möter er med ett skjutdörrsparti i spegelglas som stilrent tar hand om ytterplaggen. Genomgående ljusa och neutrala toner att inreda efter och som låter möblemanget stå i fokus.

Vidare nås kök och vardagsrum i socialt samband med trappa och spaljé som separerar ytorna. Köket är i tidlöst vitt utförande och erbjuder gott om plats för matlagning i gemenskap där köksön är ett uppskattat inslag. Vid fönster ryms matgruppen och härifrån tar ni er ut till altanen som löper runt husknuten. Altanen bjuder på många soltimmar och här finns utrymme för matgrupp, grill och solsängar, allt överblickandes trädgården och gräsmattan där barnen kan leka fritt.

Vardagsrummet är luftigt med plats för större soffgrupp och media. Här varvas filmkvällar med familjen med djupa samtal vuxna emellan. Badrummet på detta plan är helkaklat i jordnära toner och sammansvetsat med tvättstugan. Här finns dusch, kommod och toalett följt av tvättmaskin, torktumlare samt utgång till altanen och trädgården. Perfekt för att vädra tvätten en ljummen sommardag.

En trappa upp möts ni av ett allrum som idag tjänstgör som kontor. Allrummet binder samman de tre sovrummen och erbjuder även förvaring i skjutdörrsgarderob samt klädkammare. Härifrån kommer ni också ut på balkongen ovan entrén.

Det största sovrummet har plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och förvaring. Ett rymligt föräldrasovrum på motsatt sida från de två mindre sovrummen så inrymmer enkelsäng och ytterligare möblemang efter behov. Även på detta plan är badrummet helkaklat fast denna gång i ljust blå toner med vitt klinker. Här finner dusch, kommod, spegelskåp, toalett och vädringsskåp.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Fors 1:248

Ombyggnad, Renoveringar

2011 byte av papp på tak
2012 ny panna samt fönster framsida
2013 installation fiber samt tvättmaskin
2014 kök samt köksgolv
2018 diskmaskin samt spis

TV/bredband

Hela området är uppkopplat via kabel.

Fiber

Planbestämmelser

Stadsplan

Parkering

Bästa garageplatsen i längen

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 975 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
134 kvm*
Tomtarea
524 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Värme
21 600 kr
Försäkring
5 000 kr
Samfällighetsavgift
10 200 kr
Vatten/Avlopp
4 572 kr
Summa
41 372 kr

Samfälligheten inkluderar renhållning, snöröjning, garage, gemensamma ytor samt tillgång till gemensam lokal.

Pantbrev

Det finns 13 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 975 000 kr

Uteplats/balkong

Altan erbjuder sol fram till eftermiddagen samt igen när det är dags att grilla med nära och kära

Övriga byggnader/utrymmen

Ett isolerat förråd samt ett oisolersat förråd

Tomt

Härlig hörntomt som ramas in med staket och häck. Generösa gräsytor för barn med spring i benen och lekstuga som komplement.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Fors GA:7, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Fors GA:8

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 035 000 kr
Byggnadsvärde
1 720 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggår
1982
Fasad
Stående träpanel
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Elpanna -vattenburen värme samt mekanisk vent med värmeåtervinning
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Fönster
3-glas fönster

Bostaden besiktigas den 18/5

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2020-05-18

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Trumpetvägen 8

Trumpetvägen 8,
43447 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91