Trivsam totalrenoverad enplansvilla med två altaner och ett naturnära läge i omtyckta Forsbäck.

Kungsbacka - Forsbäck, Kungsbacka

Stengårds väg 7

Besiktigad
Utgångspris
4 275 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
1070 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
99 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Trivsam totalrenoverad enplansvilla med två altaner och ett naturnära läge i omtyckta Forsbäck.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Stengårds Väg 7 och denna totalrenoverade enplansvilla i omtyckta Forsbäck.. Stengårds väg 7 - Bjurfors
Välkommen till Stengårds Väg 7 och denna totalrenoverade enplansvilla i omtyckta Forsbäck.
Två altaner i olika väderstreck ger er möjlighet att följa solen under dagen. Stengårds väg 7 - Bjurfors
Två altaner i olika väderstreck ger er möjlighet att följa solen under dagen
Omgivet av grönska bor ni här i en oupptäckt oas med naturen runt knuten. Stengårds väg 7 - Bjurfors
Omgivet av grönska bor ni här i en oupptäckt oas med naturen runt knuten
Välkommen in i hallen där ni direkt möts av bostadens ljusa grund. Stengårds väg 7 - Bjurfors
Välkommen in i hallen där ni direkt möts av bostadens ljusa grund
Lantligt kök i vitt med svarta detaljer som snyggt bryter av. Stengårds väg 7 - Bjurfors
Lantligt kök i vitt med svarta detaljer som snyggt bryter av
Laga mat samtidigt som du har uppsikt över den ena altanen. Stengårds väg 7 - Bjurfors
Laga mat samtidigt som du har uppsikt över den ena altanen

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Trivsam enplansvilla med två altaner och ett naturnära läge i omtyckta Forsbäck. Totalrenoverat och tillbyggt med stilrena materialval och bekvämligheter som komfortvärme och spotlights. Välplanerade ytor med stort vardagsrum med ryggåstak, generösa fönsterpartier och braskamin. Lantligt kök i vitt med svarta detaljer, tre sovrum, ett stilrent badrum med dusch och tvättstuga. En ljus grund ger dig möjlighet att inreda efter eget tycke och smak.
De två altanerna ger er möjlighet att följa solen under dagen och här finns gott om plats för flera sittgrupper, matbord, grill och solstolar. En sommaridyll med gräsmatta runt omkring för barnens spring och lek. Isolerat garage med loft, vedskjul och två äldre uthus som ger goda förvaringsutrymmen för trädgårdsredskapen. Välkommen!

Interiör

Via den ena altanen når ni bostadens entré med klinker närmast dörren, perfekt för smutsiga skor och blöta ytterkläder. Längre in övergår golvet i parkett som är genomgående i alla rum. Plats för ytterkläder finns i garderob samt hatthylla. Intill entré finner ni tvättstugan med tvättmaskin, förvaring och fönster som skänker ljus. På motsatt sida återfinns det första sovrummet, lugnt beläget mot baksidan med plats för sängmöbel, skrivbord och förvaring.
Rakt fram når ni köket i lantligt utförande med spegelluckor i vitt som bryts av med svarta handtag, svart blandare och ho samt mörk arbetsbänk med ett snyggt kakel ovan som för tankarna till mörkt tegel. De svarta detaljerna kommer igen i fläktkåpa, inbyggnadsugn och mikro. Kyl/frys går i rostfritt. Gott om ljus från både fönster ovan diskbänk och altandörren som leder er vidare ut på altanen för att avnjuta såväl frukost som grillmiddagar med familj och vänner. När ljuset faller ger spotlights ett behagligt arbetsljus åt matlagningen.
I husets nybyggda del ligger vardagsrummet med ett fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier. I kombination med ryggåstak får rummet en härlig känsla av rymd. Kvällstid bjuder spotlights på tilltalande ljussättning medan det naturliga ljuset flödar in på dagen. Öppna upp mot altanen som är lugnt belägen på baksidan med plats för loungegrupp och solstolar. När kylan gör entré tänder ni en brasa i kaminen och njuter av värmen som sprids samtidigt som veden sprakar rogivande.
Vidare når ni en passage med utgång till andra altanen som också nås från köket och två ytterligare sovrum med plats för sängmöbel och förvaring. Hela den nya delen av bostaden har komfortvärme i golvet, vilket gör att du slipper sätta ner fötterna på kalla golv när du stiger upp på morgonen.
Badrummet är centralt beläget i husets mitt och tidlöst inrett med vitt kakel och mörk klinker med underliggande komfortvärme. Stilrent med bred kommod, spegel med infälld belysning, duschhörna med glasdörrar, skåp för förvaring samt ett fönster som bidrar med massor av ljus.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Bröndome 3:21

Ombyggnad, Renoveringar

2017

TV/bredband

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Bröndome GA:1

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 680 000 kr
Byggnadsvärde
1 488 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Värme
13 004 kr
Försäkring
4 129 kr
Samfällighetsavgift
2 800 kr
Renhållning
1 958 kr
Vatten/Avlopp
4 500 kr
Summa
26 391 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energideklarationsdatum
2016-09-15

Uteplats/balkong

Lummig trädgårdstomt med gräsytor, träd, buskar och planteringar. Här finns ett vedförråd, äldre uthus med altan utanför samt ytterligare ett äldre uthus som ger plats till förvaring.

Tomt

Två altaner ger möjlighet att följa solen under dagen. Båda med plats för sittgrupp, grill och solstolar.

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1967-01-17)

Parkering

Isolerat attefalls-garage byggt 2017. Elektrisk port, loft, förberett för vatten och avlopp, stor arbetsbänk med hylla. Plats för ytterligare bilar på uppfarten

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 275 000 kr
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
99 kvm*
Tomtarea
1070 kvm
Kakelugn/Öppen spis
Ja
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan i vinkel
Byggår
1965 tillbyggt 2016*
Fasad
Trä
Grund
Platta på mark/krypgrund
Stomme
Trä
Uppvärmning
Luft/luft 2016, direktverkande el samt kamin
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glas

* Om och tillbyggt 2015-16

Bostaden besiktigas den 18/6. Protokollet kommer att presenteras under dokument.

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Stengårds väg 7

Stengårds väg 7,
434 91 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91