Kungsbacka - Hammerö, Kungsbacka

Kaprifolvägen 38

Besiktigad
Utgångspris
3 850 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
154 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
117 kvm

I omtyckta Hammerö finner ni detta trivsamma radhus som med genomtänkta ytor och stor altan i sydväst, perfekt för barnfamiljen.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till detta ljuvliga radhus, ett perfekt hem för barnfamiljen. Kaprifolvägen 38 - Bjurfors
Välkommen till detta ljuvliga radhus, ett perfekt hem för barnfamiljen
Vid entrén möts ni av den första uteplatsen, här avnjuts morgonkaffet i solen. Kaprifolvägen 38 - Bjurfors
Vid entrén möts ni av den första uteplatsen, här avnjuts morgonkaffet i solen
Från hallen har ni överblick över hela våningsplanet. Kaprifolvägen 38 - Bjurfors
Från hallen har ni överblick över hela våningsplanet
Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med ho. Kaprifolvägen 38 - Bjurfors
Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med ho
Stilren helkaklad gästtoalett i neutrala toner. Kaprifolvägen 38 - Bjurfors
Stilren helkaklad gästtoalett i neutrala toner
Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusflöde. Kaprifolvägen 38 - Bjurfors
Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusflöde

Planskiss

Planlösning
Planskiss entréplan
Planlösning
Planskiss övre plan

Beskrivning

Beskrivning

I omtyckta Hammerö finner ni detta trivsamma radhus som med genomtänkta ytor är perfekt för barnfamiljen. Välskött med genomgående bra standard och smakfulla materialval som passar de allra flesta. Sociala ytor på entréplan ersätts av familjeytor i form av tre sovrum, allrum och badrum på övre plan. Lägg därtill gott om förvaringsutrymmen och ni har ett komplett hem för familjen.

Från vardagsrummet nås den fantastiska altanen som i bästa sydvästläge bjuder på många soltimmar och förgyller sommaren ytterligare. Dess generösa storlek gör att grill, matgrupp och solstolar samsas med barnens lek utan att behöva kompromissa. Från balkongen ovanför njuter ni av vackra solnedgångar och på framsidan intas kaffet i morgonsolen.

Lugnt beläget i ett barnvänligt område med flera skolor och förskolor i närområdet. På några minuter nås Kungsbackas innerstad med dess utbud av butiker, restauranger, gym och shopping. Utmärkta kommunikationer och härlig natur är andra närliggande attribut. Varmt välkommen på visning!

Interiör

Välkommen till det perfekta radhuset för barnfamiljen. Ni stiger in i hallen som möter er med stilfullt grått klinker som övergår i vitpigmenterad laminat längre in och som tillsammans med vita väggar blir en neutral bas att inreda efter. Förvaring för ytterkläder erbjuds i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Direkt till vänster finner ni tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med ho och skåp för förvaring. Intill ligger den helkaklade gästtoaletten med vita väggar och grått klinker. Längre in finns också en klädkammare med gott om plats för förvaring.

Köket är i tidlöst vitt utförande med arbetsbänk i trä och vitt stänkskydd förutom bakom hällen där det istället är mörk mosaik. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys från Siemens, inbyggnadsugn, häll, fläkt och diskmaskin. Goda arbetsytor och plats för matgrupp invid fönster. Med öppning mot vardagsrummet får ni en social atmosfär som inbjuder till umgänge och matlagning i symbios. Vardagsrummet kan möbleras med både matgrupp och soffhörna med tillhörande media. Härifrån nås också den generösa altanen som med sitt sydvästläge förgyller sommartiden med många soltimmar. Här ryms både grill och matgrupp samt loungemöbler och solstolar. Infälld belysning skapar en trivsam stämning när mörkret faller.

En trappa upp möts ni av en kontorshörna samt garderobsvägg som leder er fram till allrummet med plats för soffa, media och barnens leksaker. Här finns totalt tre sovrum varav det största inrymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Härifrån har ni även utgång till balkongen och en härlig vy över solnedgången. De två mindre sovrummen är perfekta för barnen och inrymmer enkelsäng, skrivbord och plats för lek. Det ena, som angränsar till föräldrasovrummet, har även det utgång till balkongen. Vid behov kan allrummet även göras om till ett ytterligare sovrum.

På övervåningen hittar ni det smakfullt inredda badrummet som går i klassiska toner med vita väggar och mörkt klinker. Badrummet är inrett med duschkabin, toalett, handfat med kommod och skåp för förvaring.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Dillen 5

Tomt

Näst intill underhållsfritt med stensatt framsida och altan som löper över hela baksidan.

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Parkering

Fast garageplats i länga samt ytterligare samfällighetens parkeringsplatser

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 850 000 kr
Rum
6
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
117 kvm*
Tomtarea
154 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggår
1968
Fasad
Trä
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä/betong
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Självdrag
Fönster
3-glas Isolerglas kassetter

Bostaden besiktigas den 24/4 och protokollet kommer att läggas ut under fakta

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2012-08-15

Uteplats/balkong

Stensatt uteplats i anslutning till entrén på framsidan, stor altan samt balkong på baksidan i bästa sydvästläge.

TV/bredband

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Kungsbacka GA:10, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Kungsbacka GA:8

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 332 000 kr
Byggnadsvärde
1 373 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Värme
11 352 kr
Försäkring
4 759 kr
Samfällighetsavgift
31 664 kr
Summa
47 775 kr

Posten väg/samfällighet ingår värme, vatten, avlopp, renhållning, fiber samt garageplats

Pantbrev

Det finns 21 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 000 000 kr

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kaprifolvägen 38

Kaprifolvägen 38,
43444 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach
  Partner / Försäljningsansvarig

  :
  Telefon: 0300-504 91