Stilsäkert med balkong mot sydväst
På förhand
Avgift
2 456 kr
Antal rum
1
Boarea
30,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2

Stilsäkert med balkong mot sydväst

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade etta i absoluta toppskick. Här möts ni av en charmig och stilren bostad med eftertraktat läge.

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkomna till Porfyrvägen 11. Porfyrvägen 11 - Bjurfors
Välkomna till Porfyrvägen 11
Härligt ljusinsläpp i bostaden. Porfyrvägen 11 - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp i bostaden
Avhängningsmöjligheter i hallen och förråd som nås från balkongen. Porfyrvägen 11 - Bjurfors
Avhängningsmöjligheter i hallen och förråd som nås från balkongen
Ett snyggt Marbodalkök erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Porfyrvägen 11 - Bjurfors
Ett snyggt Marbodalkök erbjuder goda förvaringsmöjligheter
. Porfyrvägen 11 - Bjurfors
Stilrent med plats för mindre matbord. Porfyrvägen 11 - Bjurfors
Stilrent med plats för mindre matbord

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I attraktiva Kolla Parkstad med närhet till både centrum och kommunikationer erbjuds nu en ytterst väldisponerad enrummare med balkong och smarta förvaringslösningar. Med stilrena materialval i sobra färger, fint ljusinsläpp och en mysig balkong att nyttja sommartid bor man bekvämt nära innerstaden.

Föreningens byggnader färdigställdes 2017 vilket tydligt märks i bostadens skick men inte minst dess genomtänkta arkitektur, här nyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt. Rummets golv pryds av en smakfull ekparkett som harmoniserar fint med det ljusa köket från Marbodal och ljust målade ytskikt. Här finns plats för mindre matplats vid fönstret samt en soffgrupp och sovalkoven skapar en mysig enskild sovdel. Den tilltagna balkongen rymmer även den en sittmöbel och blir därmed en härlig förlängning av bostaden. Helkaklat badrum med egen tvättutrustning och diskmaskin i köket förenklar vardagens bestyr.

Här bor ni på en omtyckt och attraktiv plats i hjärtat av en snabbt expanderande stadsdel med närhet till lugn och hav såväl som ett fullt utbud av både matbutiker, shopping och restauranger. Dessutom bor man med gångavstånd till Kungsbackas levande och expanderade innerstad.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kolla 5:25

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bryggan i Kungsbacka
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Bryggan i Kungsbacka är en äkta bostadrättsförening bestående av fyra flerbostadshus i två plan med 35 lägenheter samt åtta parhus. Föreningen bildades 2015 och bostäderna färdigställdes för inflytt 2017. Föreningens adresser är Jadevägen 2, 4, 6 och 8, Malakitvägen 3, 5, 7 och 9 samt Porfyrvägen 10-13.

Föreningens ekonomi

Föreningen har en god ekonomi och en engagerad styrelse. Föreningen gör årliga avsättningar till en yttre underhållsfond i enlighet med den ekonomiska planen.
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2020-02-18).

Renoveringar - Utförda och planerade

2019: Utfördes en garantibesiktning och samtliga punkter som kom upp har åtgärdats.
Inga större renoveringar planerade (2020-02-18).

Parkering

Föreningen förfogar över 14 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 300 kr/månad. Parhusen har en egen carport. I dagsläget finns ledig parkeringsplats (2020-02-18).

TV/bredband

Föreningen är ansluten till Telia Triple Play där TV-paketet Lagom och bredband via fiber och telefoni (100/10 Mbit/s) ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam innergård med grillplats samt en lekplats.
Samtliga av föreningens lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd samt barnvagnsförråd finns att tillgå.

Övrigt

Föreningen har inga obligatoriska åtaganden (2020-02-18).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2020-02-18) samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Fastighetsmäklaren eller Bjurfors kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Uteplats/balkong

Möblerbar balkong mot söder. Härifrån nås bostadens kallförråd för lättillgänglig förvaring.

Ombyggnad, Renoveringar

2019 Utfördes garantisbesiktning och samtliga punkter åtgärdades

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 456 kr

Ingår i avgift: Värme, kallvatten samt TV-paketet lagom och bredband via fiber och telefoni (100/10 Mbit/s, ej samtalskostnad).
Ingår ej i avgift: Föreningen tillämpar individuell mätning av varmvatten. Betalningsansvarig är den som bor i bostaden den första månaden i varje kalenderkvartal. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas i samband med månadsavgiften för januari, april, juli och oktober.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,4891%
Andel av årsavgiften är
1,47%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
11-1102
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
30,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
292 kr
Försäkring
98 kr
Vatten/Avlopp
75 kr
Summa
465 kr

Elkostnad avser hushållsel och VA-kostnad avser den rörliga delen som aviseras i efterskott av föreningen och ska betalas i samband med månadsavgiften för januari, april, juli och oktober.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Porfyrvägen 11

Porfyrvägen 11,
434 51 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95