Utgångspris
4 975 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
587 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
114 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach

  :
  Mobil: 0708-50 56 06
  Telefon: 0300-504 91

Bilder

Välkommen på visning till Buxbomsvägen 22. Buxbomsvägen 22 - Bjurfors
Välkommen på visning till Buxbomsvägen 22
Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter. Buxbomsvägen 22 - Bjurfors
Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter
Gästtoalett i anslutning. Buxbomsvägen 22 - Bjurfors
Gästtoalett i anslutning
Väl tilltaget föräldrarsovrum. Buxbomsvägen 22 - Bjurfors
Väl tilltaget föräldrarsovrum
Helkaklat badrum med både dusch och badkar. Buxbomsvägen 22 - Bjurfors
Helkaklat badrum med både dusch och badkar
Stig vidare till en bostad med.... Buxbomsvägen 22 - Bjurfors
Stig vidare till en bostad med...

Planskiss

Planlösning
Planskiss
Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Eftertraktat enplanshus om 114 välplanerade kvm i populära Tölö Ängar med bra insynsskyddat läge. Bostaden består utav stort ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Totalt tre sovrum och centralt placerat allrum. Stort helkaklat badrum med både dusch och badkar. Gästtoalett och tvättstuga. Inhägnad uteplats perfekt för sena grillmiddagar. Gott om förrådsutrymme. Plats för två bilar på den stenbelagda uppfarten. Nära till Kungsbacka centrum, pendeltåg, förskola och skolor, natur och ett stenkast från Forsgården Golfbana.

Interiör

Eftertraktat enplansvilla med genomgående golvvärme disponerat enligt följande: hall med bra avhängningsmöjligheter. Klinkergolv. Helkaklad gästtoalett med ljusgrått klinkergolv. Vädringsfönster.Stort sovrum i anslutning till hallen. Gott om plats för dubbelsäng och läshörna. Garderobsvägg med skjutdörrar. Generöst tilltaget helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Vädringsfönster. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bänk med ho för klädvård. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generöst med fönster för ljusinsläpp och utsikt fri från insyn. Kök i grått med gott om plats för matlagning och gäster. Kakel och fönster ovan arbetsyta. Snyggt med maskinell utrustning i vitt beståendes utav: spis med häll. Stor separat kyl och frys. Fläkt. Ljust härligt vardagsrum med plats för soffgrupp och sittgrupp. Utgång till solig insynsskyddad stenbelagd altan. Perfekt för sol och grill. I anslutning till altan finns ett isolerat förråd. Detta används av vissa som kontor. Kan med fördel även användas som gäst/sovrum eller bastu. Från vardagsrummet nås två sovrum med trevlig utsikt. Stenbelagd uppfart med plats för två bilar. Carport är delvis omgjort för mer förvaring. Välkommen på visning!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tölö 4:33

TV/bredband

Säljaren har tecknat avtal för fiber. Abonnemang från Stadsnät där TV och Internet ingår i två år. Anslutning i sommar. Så här ser avtalet ut:
”Utbyggnadskampanj med tjänster - 4 900 kr - Under 24 månader ingår 1000/100 Mbit/s Internet samt tillgång till marknadens ledande TV-paket.* Jag vill/kan nyttja rut- och rotavdraget med sammanlagt upp till 5 840 kr. Efter driftsättning skett delbetalar jag 549 kr i månaden under 24 månader.”
Säljaren betalar driftsättning. Köparen tar över abonnemang.

Parkering

Stenbelagd uppfart med plats för två bilar.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 975 000 kr
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
114 kvm*
Tomtarea
587 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Värme
16 000 kr
Försäkring
4 000 kr
Samfällighetsavgift
3 000 kr
Renhållning
3 400 kr
Vatten/Avlopp
5 000 kr
Summa
31 400 kr

I uppvärmningen ingår hushålls el.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

2018 – Nya handtag i kök- och tvättstuga, Stilbeslag.
2018 – Ny diskmaskin, Asko.
2018 – Ny inredning i klädkammare, Elfa.
2018 – Professionell ommålning av samtliga väggar, tak, lister, köksluckor och ytterdörrar.
2019 – Ny tvättmaskin, Samsung.

Planbestämmelser

Ändring Av Dp (2011-03-03) Ändring Av Dp (2011-02-10) Detaljplan (2003-02-06)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Tölö GA:5

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 584 000 kr
Byggnadsvärde
2 230 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan i vinkel
Byggår
2004
Fasad
Trä
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme - vattenburen golvvärme
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
134
Energideklarationsdatum
2018-01-22

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Buxbomsvägen 22

Buxbomsvägen 22,
434 48 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Pontus Kähr

  Fastighetsmäklare / Säljcoach

  :
  Mobil: 0708-50 56 06
  Telefon: 0300-504 91